search
Arrowverse crossover wordt dit jaar een stuk kleiner

Arrowverse crossover wordt dit jaar een stuk kleiner

CW kan minder groots dan normaal uitpakken, maar belooft alsnog een veelbelovende crossover.

Tom van der Krieke
De jaarlijkse crossovers van Arrowverse zijn altijd enorme evenementen waarbij verschillende series bij elkaar worden gebracht. De directeur van CW, Mark Pedowitz, laat echter weten dat deze gebeurtenis dit jaar een stuk kleiner in schaal zal zijn.

Crisis On Infinite Earths bracht vorig jaar vijf series bij elkaar in een evenement wat meer dan vijf uur duurde. Dit bracht de nodige veranderingen aan in de Arrowverse met de komst van Black Lightning en faciliteerde het epische einde van Arrow.

Lees ook: Eerste blik op de echte Hush in 'Batwoman'

Batwoman en Superman & Lois
Dit keer wordt het een twee uur durend evenement waarbij de series Batwoman en Superman & Lois samen gebracht zullen worden. Beide series zullen in januari op zondagavonden te zien zijn op CW.De crossover zal dan waarschijnlijk ook in januari te zien zijn.

Superman & Lois is een serie die nog uit moet komen waarin Clark Kent en Lois Lane hun drukke bestaan proberen te combineren met het ouderschap. Batwoman is nu al te zien op CW. Al is het een veel kleinere crossover zal het hoe dan ook gaaf zijn om Superman en Batwoman samen te zien.

Lees ook: 'Batwoman'-debuut scoort wel heel slecht

Aanbevolen artikelen