search
Het laatste seizoen van 'Supernatural' in de herfst eindelijk te bekijken!

Het laatste seizoen van 'Supernatural' in de herfst eindelijk te bekijken!

Fans van de serie krijgen over een aantal maanden eindelijk het langverwachte einde!

Tom van der Krieke
Door de coronacrisis werd de programmering van het laatste seizoen van Supernatural flink in de war gegooid. The CW heeft echter bekend gemaakt dat het vijftiende en laatste seizoen dan eindelijk in de herfst verder gaat.

De eerste dertien afleveringen waren al uitgezonden voordat de productie van de serie kwam stil te liggen. Achttien van de in totaal twintig afleveringen waren al gefilmd, maar ook de post-productie lag stil, waardoor deze gefilmde afleveringen ook nog niet uitgezonden konden worden.

Lees ook: Stilleggen opnames 'Supernatural' is juist een goede zaak

Einde wat fans verdienen
De hoop is nu dat de twee allerlaatste afleveringen van de serie deze zomer gefilmd kunnen worden. De makers willen er alles aan doen om de langlopende serie op een juiste manier af te sluiten. Daarom wordt er voldoende tijd genomen om Supernatural het einde te geven dat de fans verdienen.

De eerste veertien seizoenen van Supernatural staan op Amazon Prime Video. Het is nog niet bekend wanneer het laatste seizoen op Amazon verschijnt.Lees ook: 'Supernatural' is vroegtijdig klaar met zijn laatste seizoen

Aanbevolen artikelen