Nieuwe Scifi-serie 'Snowpiercer' staat deze maand nog op Netflix!

'Snowpiercer' is vanaf 25 mei op Netflix!

De serie die dient als een prequel op de film uit 2013 verschijnt snel op Netflix.

Bram de Groot, 15 mei 2020 om 17:50

Eerder deze week plaatsten we al de eerste reacties op de serie Snowpiercer waarin we namen als Daveed Diggs (als Layton Wells) en Jennifer Connelly (als Melanie Cavill) zien. Nu is bekend wanneer de serie op Netflix verschijnt.
In de States debuteert de serie dit weekend op de zender TNT. Gelukkig voor onder meer de Nederlandse geïnteresseerden zet Netflix iedere aflevering een paar dagen later online. In Nederland zal dat vanaf donderdag 25 mei zijn. Er zijn tien afleveringen.

Klassenstrijd in snelle trein
Zo'n 7 jaar eerder dan de film speelt de serie zich af en uiteraard staat klassenstrijd, sociale onrechtvaardigheid en overlevingspolitiek centraal in de trein die "eeuwig" over de wereld moet rijden totdat de mensheid weer naar buiten kan.

Lees ook: Tijdlijn verklapt hoe de tv-serie 'Snowpiercer' aansluit op de film

Poster en trailer
Check hieronder de nieuwe trailer en poster van Netflix voor Snowpiercer. Op dit moment is de ontvangst op basis van de score op Rotten Tomatoes redelijk met 70% na 30 recensies. Duidelijk een serie om zelf te beoordelen. Zeker als je de film van regisseur Bong Joon-ho (Parasite) hoog hebt zitten.


Lees ook: Eerste reacties scifi Netflix-serie 'Snowpiercer'!


Bron: Netflix

Lees meer over: Snowpiercer, Serie, Bong Joon ho, Chris Evans, TNT

Populair nieuws