Videoland kwam weer met heel wat nieuwe series

Ons weekoverzicht zit weer vol nieuwe titels en nieuwe afleveringen op Videoland.

Jim Pedd, 18 mei 2020 om 10:26

Videoland voegde weer nieuw materiaal toe deze week. Nieuwe seizoenen en nieuwe afleveringen. Welke precies vind je in dit overzicht.
Paw Patrol (5 seizoenen): Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!
24 Hours in the ER (3 seizoenen): Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië.
The Hills: New Beginnings (1 seizoen): De beroemde vriendengroep wordt gevolgd bij hun terugkeer naar de stad die ze als twintigers liefhadden en verlieten. Als dertigers met een oog op de toekomst overdenken ze nu hun oude fouten, maken ze nieuwe en proberen ze hun roem terug te krijgen.
iCarly (2 seizoenen): Tiener Carly maakt samen met haar drie vrienden Freddy, Sam en Gibby een eigen internetshow. De show wordt uitgezonden vanuit een zelfgebouwde studio in Carly's appartement.
Harrie: Van Het Kamp naar de Ring (1 seizoen): Realityserie waarin Harrie van 'Ex On The Beach' een andere kwaliteit van zichzelf toont: die van talentvol bokser. Getraind door Nieky Holzken zal hij proberen zijn seks, drugs en rock&roll-leven achter zich te laten, voor een echte knock-out bij Boxing Influencers.


Nieuwe afleveringen
Er verschenen nieuwe afleveringen in deze series van Videoland
Lego Masters S01E06: Wie bouwt de mooiste Lego-structuren?
The Blacklist S07E12: Red en Liz gaan nog altijd op jacht op gevaarlijke criminelen.
Ex On The Beach: Double Dutch S06E06: Kan je een sexy ex weerstaan? Deze singles proberen het!
Beter Laat Dan Nooit S02E03: Televisiehelden Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin maken samen met presentatrice Katja Schuurman een reis.
Temptation Island S05E14: Sexy singles proberen koppels uit elkaar te spelen door hen te verleiden.
Het Beste van de TV Kantine S01E04: Bekijk de leukste clips van al die jaren TV Kantine!
The Good Fight S04E04: Diane Lockhart is in een zwart gat terecht gekomen en verkeert in financieel zwaar weer.
Goedele on Top S03E12: Goedele Liekens praat met de meest markante kandidaat na over Temptation Island.
Eigen Huis & Tuin S37E21: deze tuiniers en klussers helpen je huis moi op te knappen.

Lees meer over: Videoland, Streaming

Populair nieuws