search

Ons nieuws van maandag 18 mei 2020

'The Umbrella Academy' seizoen 2 krijgt premièredatum!
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' seizoen 2 krijgt premièredatum!

Eindelijk weten we wanneer de serie van Netflix weer verder gaat en te zien is!

Netflix laat weten dat het tweede seizoen van The Umbrella Academy op 31 juli te streamen is. Het eerste seizoen was een enorme knaller voor de streamingdienst en we keken lange tijd reikhalzend uit naar dit nieuws.

Het eerste seizoen vertelt het verhaal van een groep van elkaar vervreemde familieleden met superkrachten. Zij moeten samenkomen en proberen de dood van hun vader op te lossen en het einde van de wereld te voorkomen. In het tweede seizoen reizen ze terug in de tijd om dat laatste te regelen.

Lees ook: Wat kunnen we verwachten van Netflix-serie 'The Umbrella Academy'?

Tweede seizoen
De productie van het tweede seizoen was al lange tijd afgerond, maar de post-productie duurde langer dan verwacht vanwege het coronavirus. Daardoor zitten er bijna achttien maanden tussen de première van het eerste en het tweede seizoen.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' laat zich niet afremmen door coronavirus

Vandaag is er dus verlossing en laat Netflix via een geinige video weten dat de show op 31 juli verder gaat. Het nieuwe seizoen wordt via een dansvideo onthuld, waarin de castleden dansen op het nummer uit de première van de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland kwam weer met heel wat nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Videoland kwam weer met heel wat nieuwe series

Ons weekoverzicht zit weer vol nieuwe titels en nieuwe afleveringen op Videoland.

Videoland voegde weer nieuw materiaal toe deze week. Nieuwe seizoenen en nieuwe afleveringen. Welke precies vind je in dit overzicht.

Paw Patrol (5 seizoenen): Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!
24 Hours in the ER (3 seizoenen): Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië.
The Hills: New Beginnings (1 seizoen): De beroemde vriendengroep wordt gevolgd bij hun terugkeer naar de stad die ze als twintigers liefhadden en verlieten. Als dertigers met een oog op de toekomst overdenken ze nu hun oude fouten, maken ze nieuwe en proberen ze hun roem terug te krijgen.
iCarly (2 seizoenen): Tiener Carly maakt samen met haar drie vrienden Freddy, Sam en Gibby een eigen internetshow. De show wordt uitgezonden vanuit een zelfgebouwde studio in Carly's appartement.
Harrie: Van Het Kamp naar de Ring (1 seizoen): Realityserie waarin Harrie van 'Ex On The Beach' een andere kwaliteit van zichzelf toont: die van talentvol bokser. Getraind door Nieky Holzken zal hij proberen zijn seks, drugs en rock&roll-leven achter zich te laten, voor een echte knock-out bij Boxing Influencers.


Nieuwe afleveringen
Er verschenen nieuwe afleveringen in deze series van Videoland
Lego Masters S01E06: Wie bouwt de mooiste Lego-structuren?
The Blacklist S07E12: Red en Liz gaan nog altijd op jacht op gevaarlijke criminelen.
Ex On The Beach: Double Dutch S06E06: Kan je een sexy ex weerstaan? Deze singles proberen het!
Beter Laat Dan Nooit S02E03: Televisiehelden Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin maken samen met presentatrice Katja Schuurman een reis.
Temptation Island S05E14: Sexy singles proberen koppels uit elkaar te spelen door hen te verleiden.
Het Beste van de TV Kantine S01E04: Bekijk de leukste clips van al die jaren TV Kantine!
The Good Fight S04E04: Diane Lockhart is in een zwart gat terecht gekomen en verkeert in financieel zwaar weer.
Goedele on Top S03E12: Goedele Liekens praat met de meest markante kandidaat na over Temptation Island.
Eigen Huis & Tuin S37E21: deze tuiniers en klussers helpen je huis moi op te knappen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' vindt nog een topacteur!
Series / Nieuws

'The Mandalorian' vindt nog een topacteur!

Het tweede seizoen van de serie wordt echt steeds maar weer groter.

Acteur Timothy Olyphant voegt zich bij de cast van The Mandalorian. Hij krijgt een rol in het tweede seizoen in de live-action Star Wars-serie. Hoe groot die rol zal zijn en wie hij mag spelen is helaas niet bekend.

Het tweede seizoen van The Mandalorian belooft behoorlijk groots te worden. De afgelopen tijd zijn er heel wat bekenden toegevoegd aan de cast. Zo is Michael Biehn straks te zien als "een premiejager uit het verleden van Din Djarin". En krijgen we Katee Sackhoff te zien als Bo-Katan Kryze (een Mandalorian-krijgster) en is Temuara Morrison terug als Boba Fett. En mogelijk speelt Rosario Dawson de rol van Ahsoka Tano, de voormalig leerling van Anakin Skywalker.

Lees ook: Deze 'Star Wars'-superschurk zou straks zijn live-action debuut maken

The Mandalorian
In het tweede seizoen van de serie gaat de missie van Din Djarin door. Hij moet The Child, ofwel de Baby Yoda, zien te beschermen. We gaan eindelijk meer leren over het personage en de krachten die het heeft. Want voor een 50-jarige baby, kan het wel heel veel met The Force.

Lees ook: Gerucht: Boba Fett heeft kleine rol in 'The Mandalorian' seizoen 2

In oktober gaat het tweede seizoen van de serie van start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds' wordt meer als de originele serie
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' wordt meer als de originele serie

We kunnen dus meer op zichzelf staande verhalen en optimisme verwachten.

Medebedenker en uitvoerend producent Akiva Goldsman onthult nieuwe details over de serie Star Trek: Strange New Worlds. Die gaat ons weer meer Star Trek brengen zoals dat vroeger gemaakt werd.

Een van de kritiekpunten op Discovery en Picard, is dat de series te duister zijn. Ze missen dat gevoel van optimisme en opwinding, positiviteit, waar de franchise zich lang door liet kenmerken. Nu is de toekomst dus duister, de kijk op de mensheid gekenmerkt door een zeker pessimisme. En de series hebben geen losstaande afleveringen meer.

Nieuwe invalshoek
Goldsman belooft dat de nieuwe serie Strange New Worlds, die om Spock en Pike gaat draaien, meer van het oude is. "We gaan de klassieke Star Trek-waarden van optimisme proberen te omarmen. Natuurlijk gaan we gebruik maken van het serialized-concept om personages en het verhaal uit te bouwen, maar het geheel staat meer op zichzelf. Onze plots zullen straks meer gesloten zijn dan die van Discovery of Picard."

Dat belooft dus wat te worden, met de nieuwe Trek-serie!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het Arrowverse gaat pas weer in 2021 verder
Series / Nieuws

Het Arrowverse gaat pas weer in 2021 verder

Voorlopig dus geen nieuwe avonturen meer van The Flash, Supergirl of de andere helden.

Het Arrowverse keert dit jaar niet meer terug. The CW zal in de herfst het eerste seizoen van Swamp Thing uitzenden, een DC-serie die het kocht van DC Universe, maar zendt geen nieuwe afleveringen meer uit in het Arrowverse.

Volgens The Hollywood Reporter laten nieuwe afleveringen lang op zich wachten. Pas in januari 2021 gaat er een nieuw seizoen van start. Maar dat is niet het enige, want sommige series moeten we nog veel langer op wachten.

Lees ook: Arrowverse-seizoenen ronden op deze data af

Nieuwe seizoenen
The Flash en Batwoman gaan in januari 2021 van start. Daarnaast wordt Superman and Lois rond die tijd ook uitgezonden, tegelijk met The Flash. De serie Supergirl gaat pas na de eerste helft van die seizoenen van start en begint in de loop van de lente. Dat komt omdat de hoofdrolspeelster op zwangerschapsverlof is. Verder laat Legends of Tomorrow ook tot die tijd op zich wachten - ergens tussen maart en juni 2021 dus.

Lees ook: Gaat 'The Flash' straks toch verder na seizoen 7?

De serie Green Arrow and the Canaries ontbreekt helaas nog in het schema van The CW. Het zou kunnen dat die serie er nog komt, maar er is nog altijd geen nieuw seizoen besteld. Van The CW weten we dat dit ervan af gaat hangen hoe het gesteld is met de pilot.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' krijgt opwindend tweede seizoen
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' krijgt opwindend tweede seizoen

Dat belooft wat heel moois voor het tweede seizoen van de CBS-serie!

Acteur Patrick Stewart hint weer naar wat we mogen verwachten van het nieuwe seizoen van Star Trek: Picard. De serie krijgt een tweede seizoen op CBS All Access en Amazon Prime Video.

Tijdens een interview vertelde Stewart wat we mogen verwachten. "Het seizoen komt langzaamaan bij elkaar. Maar door hoe we nu leven, is er natuurlijk geen writers room. Iedereen zit wel druk te schrijven en houdt me op de hoogte van de ontwikkelingen. We videobellen ook veel."

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt meer helden terug naar tweede seizoen

Opwindend seizoen
"Er zijn behoorlijk opwindende gebeurtenissen die je te wachten staan in het tweede seizoen. Ik kijk er heel erg naar uit, omdat het echt beter wordt dan het eerste seizoen. We gaan niet alles opnieuw doen wat we al gedaan hebben. Het wordt buitengewoon. Ik kijk er echt heel erg naar uit."

Lees ook: William Riker terug voor meer 'Star Trek'?

Wat het nieuwe seizoen van de serie zal gaan brengen is niet bekend. Wel weten we van de verhalen die Stewart eerder al vertelde, dat we veel nieuwe en leuke ontwikkelingen kunnen verwachten. Er komen meer oude bekenden terug, waarmee de serie vooral een nostalgisch avontuur blijft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.