Netflix onthult datum 'Undercover' seizoen 2 met eerste beelden!

Eerste beelden 'Undercover' seizoen 2!

Het tweede seizoen van deze Nederlandse Netflix Original Series verschijnt na de zomer.

Bram de Groot, 20 mei 2020 om 10:49

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen van Undercover op Netflix verschijnt. De Nederlands-Belgische productie zal ook op de Belgische zender Eén verschijnen. In beide gevallen is de (start)datum 6 september dit jaar.
De synopsis via Netflix:

Een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim (Anna Drijver) bij Human Rights. Met hulp van haar ex-collega Bob (Tom Waes) leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland.

Bob gaat undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Ondertussen zet Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder en ook Bobs puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is.

Lees ook: Grappig: Drugsbaas uit 'Undercover' schreeuwt 'FRIKANDELLEN' in 8 talen!

Eerste officiële teaser + meer!
Hieronder zie je via Netflix een snelle eerste teaser. Daarna zie je een video van Eén met meer beelden uit seizoen twee van Undercover. Vanaf 6 september dus weer kijken!
Bron: Netflix

Lees meer over: Undercover, Netflix, Ferry Bouman, Frank Lammers

Populair nieuws