search
Nu op Netflix 'Blood & Water' seizoen 1: is de nieuwe 'Gossip Girl'?
Series / Nieuws

Nu op Netflix 'Blood & Water' seizoen 1: is de nieuwe 'Gossip Girl'?

Er wordt behoorlijk wat verwacht van de tweede Afrikaanse Netflix original...

Geoffrey Ketels
Woensdag 20 mei 2020 verschijnt op Netflix de tweede Afrikaanse original genaamd Blood & Water. Volgens critici zou de serie zomaar de nieuwe Gossip Girl kunnen worden!

Blood & Water vertelt het verhaal van de zestienjarige Puleng Khumalo welke begint aan haar avontuur aan de Parkhurst College. Dit is een privéschool in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Al snel raakt Khumalo bevriend met Fikile Bhele, een influencer. Ondanks het feit dat de twee duidelijk elkaars tegenpolen zijn beleven ze samen de wildste avonturen.

Naast bovenstaande heeft Puleng ook een duidelijke missie. Zij wil namelijk gaan bewijzen dat haar bij de geboorte ontvoerde zus deel uitmaakt van het zwemteam van de school. Ook dat zal echter niet bepaald van een leien dakje verlopen.

De nieuwe Gossip Girl
Of de serie de verwachtingen waar zal weten te maken en inderdaad uit zal groeien tot de nieuwe Gossip Girl is natuurlijk nog maar de vraag. De trailer die de wereld werd ingestuurd laat in ieder geval wel het beste vermoeden.

Ben jij ook wel te vinden voor het verhaal van deze nieuwe Netflix original? Dan kan je ze vanaf morgen, woensdag 20 mei 2020 bekijken op Netflix! Heb je de trailer nog niet gezien? Bekijk ze dan snel hieronder!

Aanbevolen artikelen