search
'Star Trek'-fans opgelet! Live-reünie van 'Voyager'-cast is aanstaande!
Series / Nieuws

'Star Trek'-fans opgelet! Live-reünie van 'Voyager'-cast is aanstaande!

De vijfentwintigste verjaardag van de iconische serie wordt uitgebreid gevierd.

De cast van Star Trek: Voyager houdt binnenkort een reünie om het vijfentwintigjarig bestaan van de serie te vieren. Op 26 mei is de bijeenkomst van de sterren live te volgen op het YouTube-kanaal Stars in the House.

De reünie brengt Kate Mulgrew (Kathryn Janeway), Jeri Ryan (Seven of Nine), Roxann Dawson (B'Elanna Torres), Robert Beltran (Chakotay), Robert Duncan McNeill (Tim Paris), Robert Picardo (The Doctor), Ethan Phillips (Neelix), en Garrett Wang (Harry Kim) weer samen, waarbij geld opgehaald wordt voor The Actors Fund.

Lees ook: 'Star Trek: Voyager'-cast komt bijeen voor reünie!

Voyagers-reboot?
Deze reünie biedt misschien hoop voor de Star Trek-fans om een reboot van de populaire Voyager te krijgen. Kate Mulgrew denkt echter niet dat dit gaat gebeuren: "Ik zou graag weer wat personages terugzien. Voor mij hoeft dit echter niet een nieuwe Voyager-serie te zijn."

Tijdens het live-evenement kunnen fans verschillende vragen stellen aan de acteurs. Naast deze reünie wordt de vijfentwintigste verjaardag van de serie ook nog gevierd met een gloednieuwe Voyager roman en een podcast waarbij elke aflevering opnieuwe bekeken en bediscussieerd wordt.

Star Trek: Voyager is te bekijken op Netflix.

Lees ook: Is een revival van 'Star Trek: Voyager' mogelijk?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen