Toont 'Star Trek: Strange New Worlds' de 'pon farr' van Spock?

De eerste pon farr van onze favoriete Vulcan zou mogelijk eindelijk getoond worden.

Jim Pedd, 20-05-2020 10:51

Er zijn meerdere redenen waarom Star Trek-fans blij zijn met Star Trek: Strange New Worlds. De serie volgt de levens van Captain Christopher Pike, Number One en Ensign Spock. En nu zou de serie de eerste pon farr van Spock kunnen laten zien.
De pon farr vindt plaats als de Vulcan-man klaar is om seks te hebben. Dat zagen we voor het eerst in de aflevering Amok Time uit de Original Series. De boel speelde zich af in het jaar 2267. Aangezien Vulcans elke zeven jaar een pon farr meemaken, zou het goed kunnen dat Strange New Worlds hier ook ruimte voor biedt.

Lees ook: 'Star Trek: Strange New Worlds' wordt meer als de originele serie

Pon farr van Spock
Acteur Ethan Peckziet het ook helemaal zitten om dat te laten zien. "Ik heb geen idee, maar ik denk dat de kans best groot zou kunnen zijn," vertelde hij aan Variety. Dat komt omdat deze serie zich een paar jaar voor de gebeurtenissen in The Original Series afspeelt. Fans hopen het, zo blijkt uit sociale media, in elk geval wel.

Voor Peck vormt de serie verder een grote uitdaging. "Het vormt een heel nieuwe uitdaging voor mij als acteur die Spock speelt, omdat hij een hele transformatie heeft doorgemaakt. Ik kan er niet op wachten om dat te verkennen."

Bron: Variety

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Spock, pon farr, CBS, Ethan Peck

Populair nieuws