Nieuw op Netflix: Het vaarwelseizoen van '13 Reasons Why'

Nieuw op Netflix: '13 Reasons Why' seizoen 4

Het slotseizoen van de serie verschijnt op 5 juni op Netflix...

Geoffrey Ketels, 1 juni 2020 om 14:50

Goed en slecht nieuws voor fans van de serie 13 Reasons Why. Op vrijdag 5 juni 2020 verschijnt het vierde seizoen immers op Netflix. Het slechte nieuws? Dat vierde seizoen is ook meteen het laatste...
Reeds toen het eerste seizoen van 13 Reasons Why verscheen was duidelijk dat ze kon rekenen op een aanzienlijke populariteit. In het bijzonder jongeren waren meteen gewonnen voor het concept van de reeks. In het eerste seizoen van deze serie (welke gebaseerd is op het gelijknamige boek) konden we onder meer kennismaken met Hannah. Als gevolg van een reeks van pesterijen en persoonlijke problemen koos Hannah er voor om zelfmoord te plegen. Haar klasgenoten zijn geschokt door het voorval en worstelen met schuldgevoelens.

10 afleveringen
Inmiddels zijn we alweer toe aan het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why. In dit laatste seizoen, welke bestaat uit 10 afleveringen, bereiden de laatstejaarsstudenten zich voor op hun diploma-uitreiking.

13 Reasons Why is er in geslaagd om doorheen haar verschillende seizoenen altijd de scores van kijkers vrij hoog te houden. Dit blijkt ook op vandaag uit de score op bijvoorbeeld IMDB. Daar haalt de serie dan ook nog een mooie 7,8/10.

Kan jij al niet meer wachten op het finale seizoen van 13 Reasons Why? Bekijk dan nu alvast even de onderstaande trailer. Voor het verschijnen van de laatste afleveringen op Netflix is het nog even wachten tot komende vrijdag...


Lees meer over: 13 Reasons Why, serie, Netflix, series

Populair nieuws