Nieuw op Netflix: De laatste afleveringen van 'Fuller House'

Nieuw op Netflix: Slotseizoen van 'Fuller House'

Eerder verschenen er reeds 9 afleveringen van het laatste seizoen op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 1 juni 2020 om 13:43

Fans van de serie Fuller House mogen zich gaan opmaken voor de laatste afleveringen van het vijfde seizoen. Deze afleveringen verschijnen vanaf morgen, dinsdag 2 juni 2020 op Netflix.
In de laatste afleveringen maken we ons klaar voor de bruiloft van de drie beste vriendinnen. Eerder werd reeds bekend gemaakt dat er in de laatste afleveringen heel wat oude bekenden te zien zullen zijn. Fans kunnen zich dus met zekerheid gaan opmaken voor nog heel wat moois!

Finale afleveringen
Er werd door Netflix voor gekozen om het finale seizoen van Fuller House niet in één keer aan de streamingdienst toe te voegen, maar in twee delen. Dit heeft er voor gezorgd dat de fans nog net wat langer op het einde hebben moeten wachten. Dat staat er nu dan uiteindelijk toch echt aan te komen.

Ondanks het feit dat veel mensen duidelijk genieten van Fuller House zijn de scores op gespecialiseerde websites de laatste tijd toch iets naar omlaag gegaan. Op IMDB bijvoorbeeld scoort de serie nog maar een 6,8/10.

Hoe dan ook, ben jij ook benieuwd naar wat de laatste afleveringen van Fuller House nog allemaal voor jou in petto hebben? Dan kan je ze vanaf morgen, dinsdag 2 juni 2020 bekijken op Netflix!


Lees ook: Laatste seizoen 'Fuller House' krijgt trailer én premièredatum

Lees meer over: Fuller House, serie, Netflix

Informatie over de serie: Fuller House

Populair nieuws