search
Showtime-series 'Ray Donovan' en 'Masters of Sex' krijgen nieuwe seizoenen
Series / Nieuws

Showtime-series 'Ray Donovan' en 'Masters of Sex' krijgen nieuwe seizoenen

Beide series krijgen twaalf nieuwe afleveringen.

Showtime heeft aangekondigd dat zowel Ray Donovan en Masters of Sex een derde seizoen krijgen. Beide series krijgen twaalf nieuwe afleveringen, en de opnames gaan van start in het eerste kwartaal van 2015.


Masters of Sex werd dit jaar genomineerd voor vijf Emmy Awards, waaronder voor acteurs Lizzy Caplan, Beau Bridges en Allison Janney. Masters of Sex gaat over de pioniers op het gebied van seksueel gedrag, William Masters en Virginia Johnson. De serie bevat naast een blik op hun leven ook een hoop romantiek en de ontwikkeling van de moderne pop-cultuur.

In Ray donovan speelt de Golden Globe-genomineerde acteur Liev Schreiber een professionele fixer, een man die de problemen van beroemdheden, atleten en zakenmensen op inventieve manier laat verdwijnen. Ray probeert dit werk te combineren met zijn familieleven, waaronder zijn ingewikkelde relatie met Mickey (Jon Voight). De cast van de serie bestaat naast Schreiber en Voight uit acteurs zoals Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey en Devon Bagby.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen