search
'Ash vs Evil Dead'-serie kan nog terugkeren!

'Ash vs Evil Dead'-serie kan nog terugkeren!

Bruce Campbell straks weer vol in de strijd, ondanks zijn eerder aangekondigde pensioen?

Jim Pedd
Bruce Campbell wil nog wel terug komen uit zijn pensioen voor een vierde seizoen van de serie Ash vs. Evil Dead. Dat denken costerren Dana DeLorenzo en Ray Santiago.

Het tweetal denkt dat ze Bruce Campbell daar nog wel van kunnen overtuigen als de serie weer nieuw leven ingeblazen wordt op een andere televisiezender. Op dit moment vinden er geen gesprekken voor plaats, in plaats daarvan denken Campbell, regisseur Sam Raimi en producent Rob Tapert aan een nieuwe film.

Lees ook: 'Ash vs. Evil Dead' geschrapt na drie seizoenen

Zeg nooit nooit
"Nou ja, ik zeg dan: 'zeg nooit nooit'," vertelde DeLorenzo. "Als je kijkt naar de manier waarop dingen gaan. Ik lees allemaal angstaanjagende dingen over onze industrie en hoe producties op de plank komen te liggen. Dus zeg nooit nooit. Er zijn series gecancelled door een bepaald netwerk en vervolgens opgepikt door een andere zender. Ik weet dat Bruce zei dat hij gepensioneerd is, maar ik heb het gevoel dat Ray en ik hem over kunnen halen."

Lees ook: Trailer en poster 'Ash vs Evil Dead' seizoen 3

Santiago vulde aan: "Ik denk dat er genoeg tijd is verstreken. Hij had gewoon een of twee jaren in de bossen nodig, zonder de Boomstick in zijn hand. En dan gaat hij ernaar verlangen en komt hij wel terug."

Aanbevolen artikelen