search
Weekoverzicht met alle nieuwe series op Videoland
Series / Streaming-diensten

Weekoverzicht met alle nieuwe series op Videoland

Dit verscheen er allemaal nieuw op streamingdienst Videoland deze week.

Het was een rustig weekje op Videoland. Vandaag zetten we voor je op een rij welke series er allemaal nieuw toegevoegd zijn en dat is iets minder dan normaal.

Married at First Sight USA (4 seizoenen): Amerikaans realityprogramma waarin singles die de ware liefde nog niet hebben gevonden door experts met elkaar worden gematcht. De deelnemers zien elkaar voor het eerst bij het altaar op hun bruiloft. Na het jawoord en de daaropvolgende huwelijksreis start voor de pasgetrouwde stellen het alledaagse leven. Na zes weken huwelijk moeten ze een beslissing nemen: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?
The Thundermans (4 seizoenen): Wat is cooler dan een superheld? Een hele familie superhelden! Maak kennis met de Thundermans; niet bepaald een doorsnee familie. Hun grootste bezigheid is dat ze hun bovennatuurlijke truukjes in bedwang proberen te houden en een normaal leven kunnen leiden.
Bella and the Bulldogs (2 seizoenen): Bella is een cheerleader die eigenlijk heel veel van football weet. Als ze dat tijdens een wedstrijd laat merken, wil de coach van het team haar een kans geven om de plek van quarterback te bemachtigen.


Nieuwe afleveringen
En dan nog de nieuwe afleveringen die toegevoegd werden:

Blind Getrouwd (S05E11): Acht singles stappen met een wildvreemde in het huwelijksbootje. Ze gaan op huwelijksreis, wonen samen en aan het einde van het experiment beslissen ze om gehuwd te blijven of om te scheiden.

Ex On The Beach: Double Dutch (S06E10): In MTV's Ex On The Beach: Double Dutch reizen negen sexy singles naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek.. van hun exen! Welke EX is next?
All You Need is Jani (S02E10): Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.
Britain's Got Talent (S13E02): Juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams gaan op zoek naar de grootste talenten van Groot-Brittannië. Voor de meest spectaculaire acts kunnen de juryleden de Golden Buzzer inzetten, waarmee hun eigen favoriet direct naar de halve finale gaat.
Videoland Viewing Party: De Bachelorette (S01E04): Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette! Monica Geuze nodigt iedere week een andere bekende fan uit voor haar exclusieve Viewing Party. Samen bekijken ze de aflevering en bespreken ze de hoogte- en dieptepunten, natuurlijk voorzien van hun ongezouten mening. Ook doen ze voorspellingen over het vervolg van het seizoen aan de hand van het bord.

Aanbevolen artikelen