search

Ons nieuws van maandag 15 juni 2020

Nieuw op Netflix: Het spannende tweede seizoen van 'The Order'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het spannende tweede seizoen van 'The Order'

Het tweede seizoen is vanaf donderdag 18 juni 2020 te bekijken op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
De serie The Order werd bijzonder snel na haar lancering verlengd. Het eerste seizoen verscheen in maart 2019 waarna het slechts enkele weken wachten was op de aankondiging van het vervolg. Dat vervolg is vanaf komende donderdag 18 juni 2020 te bekijken op Netflix!

In de serie The Order volgen we het doen en laten van Jack Morton, een student aan de Belgrave universiteit. Al tijdens het eerste jaar dat hij er school loopt hoort hij heel wat verhalen en mythes over de school. Hij had echter niet kunnen vermoeden dat hij in een mum van tijd terecht zou komen in een geheime orde waarin er sprake is van een oorlog tussen weerwolven en mensen die zich hebben bekwaamd in het beoefenen van zwarte magie.

18 juni
The Order kon rekenen op uiteenlopende commentaren. Op de gespecialiseerde website IMDB heeft ze op dit ogenblik bijvoorbeeld een score van 6,9/10. Ondanks de wisselende commentaren werd dus toch al snel een vervolg aangekondigd. Dat tweede seizoen laat nu niet lang meer op zich wachten, want is vanaf donderdag 18 juni 2020 te bekijken op Netflix.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat het tweede seizoen van The Order allemaal voor jou in petto zal hebben? Dat is mogelijk door het bekijken van de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend: Deze 'Riverdale'-actrice verlaat de serie dan tóch niet!
Series / Nieuws

Opvallend: Deze 'Riverdale'-actrice verlaat de serie dan tóch niet!

De actrice keert op haar stappen terug en zal toch gewoon te zien zijn in het vijfde seizoen van de reeks...

Geoffrey Ketels
Eerder dit jaar lieten twee leden van de cast optekenen de serie Riverdale te gaan verlaten. Nu lijkt het er naar uit te zien dat alvast één van de twee op die stappen terug is gekeerd.

Het waren Marisol Nichols en Skeet Ulrich die aangaven de cast van Riverdale te zullen verlaten. Daar waar Ulrich recent nog liet optekenen dat hij vond dat de serie saai was geworden lijkt het er naar uit te zien dat Nichols toch terug zin heeft gekregen om haar avontuur verder te zetten. De actrice zou dan ook toch deel gaan uitmaken van het volgende seizoen.

Goed gesprek
Het lijkt er naar uit te zien dat Riverdale-showrunner Roberto Aguirre-Sacasa alles in het werk stelt om de cast zoveel mogelijk samen te houden. Een goed gesprek tussen hem en Marisol Nichols zou uiteindelijk de doorslag hebben gegeven. In een reactie liet de actrice dan ook het volgende optekenen:

"Ik heb een bijzonder lang gesprek gehad met Roberto, de ontwikkelaar van de serie. Ik kan met trots bevestigen dat mijn personage Hermione in het vijfde seizoen terug zal keren. Bovendien zal ze sterker zijn dan ooit! Ik kan niet wachten om haar terug te spelen en haar verhaal verder te zetten".

Wanneer we het vijfde seizoen van Riverdale te zien zullen krijgen is op moment van schrijven nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'After Life' seizoen 3 begint langzaam vorm te krijgen
Series / Nieuws

'After Life' seizoen 3 begint langzaam vorm te krijgen

Ricky Gervais zou reeds druk in de weer zijn met het schrijven van het derde seizoen...

Geoffrey Ketels
Het was Ricky Gervais zelf die heeft aangegeven dat er met zekerheid een derde seizoen zal verschijnen van After Life. De lijnen voor dat derde seizoen zouden ondertussen ook reeds grotendeels zijn uitgestippeld.

In een recent interview van Ashely Jensen in het BBC-programma 'The One Show' heeft Jensen laten optekenen dat Gervais reeds druk in de weer is met het schrijven van het script voor het derde seizoen.

Schrijver
After Life is een serie die het verhaal vertelt van een schrijver die de dood van zijn vrouw probeert te verwerken. Na de dood van zijn partner lijkt het leven hem niet veel meer te interesseren. Omwille van die reden zegt hij alles wat hij denkt en dat brengt hem regelmatig in de problemen.

Dat er reeds druk wordt gewerkt (of geschreven) aan het derde seizoen is goed nieuws voor de fans. Wanneer dat derde seizoen ongeveer zou moeten verschijnen is vooralsnog echter nog niet bekend.

Lees ook: Bizarre 'After Life'-serie krijgt met zekerheid een seizoen 3
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: The Clone Wars' is nu echt... écht klaar!
Series / Nieuws

'Star Wars: The Clone Wars' is nu echt... écht klaar!

Nee, verwacht maar niet dat er stiekem aan een achtste seizoen gewerkt wordt.

Star Wars: The Clone Wars gaat niet nog eens terugkeren. De serie van Disney en Lucasfilm duurde zeven seizoenen en is nu echt helemaal klaar.

De serie heeft al een wat bijzondere geschiedenis. In 2013 werd de serie ineens gecancelled. Vervolgens besloot Netflix een nieuw seizoen te bestellen en werd de serie weer stopgezet. Daarop bestelde Lucasfilm een zevende seizoen voor streamingdienst Disney+. En nu is het echt voorbij.

Lees ook: Werkte 'Star Wars'-bedenker George Lucas mee aan 'Star Wars: The Clone Wars'?

Helemaal klaar
Maker Dave Filoni laat weten dat het wat hem betreft nu echt klaar is. "Ik weet het niet. Voor mij persoonlijk is het denk ik klaar," vertelde hij aan Nerdist. "Ik heb nog heel wat om naar uit te kijken de komende tijd." Maar als het op deze serie aan komt, is het klaar.

Lees ook: 'Star Wars: The Clone Wars': dit is het einde van de serie

"We zijn allemaal heel dankbaar dat we het af mochten maken. Maar op creatief vlak, ben ik van mening dat je verder moet gaan. Ik denk dat je anders terecht zou kunnen komen in een situatie waar je denkt: waar is het einde? Dat gevoel wil ik niet hebben. Ik wil dat je het gevoel hebt dat het een doel had en laten we nu dus op zoek gaan naar iets nieuws en iets opwindends."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Witcher' gaat geen 'happy end' krijgen?
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Witcher' gaat geen 'happy end' krijgen?

De Netflix-serie mag binnenkort weer door met de opnames van het tweede seizoen.

Het tweede seizoen van The Witcher wordt behoorlijk interessant. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelt in een interview hoe ze kijkt naar het verhaal van Geralt of Rivia en Yennefer of Vengerberg.

Wat Hissrich betreft, zijn de twee een beetje verloren zielen die over The Continent reizen. Dat past ook wel, want hun relatie die we in het eerste seizoen zagen, is behoorlijk vreemd en niet bepaald stabiel. Zo zal het blijven.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'The Witcher'

Aparte relatie
"Ik stel me voor dat Yennefer en Geralt het allebei gewend zijn om op een bepaalde manier te leven. En dat ze eigenlijk een soort eeuwige vrijgezellen zijn," aldus Hissrich. "Geralt en Yennefer zijn als twee tegengestelden: ze trekken elkaar aan, maar stoten elkaar ook af. Zelfs uit de boeken durf ik niet direct te concluderen dat ze een happy end krijgen."

Lees ook: 'The Witcher' komt met nieuwe versie populair nummer

Dat betekent dat de Netflix-serie dus de dynamiek tussen de twee personages bewaart, zoals we die ook in de boeken van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski te zien kregen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Logan Lerman wil rol in 'Percy Jackson' van Disney+
Series / Nieuws

Logan Lerman wil rol in 'Percy Jackson' van Disney+

Hij speelde de rol van Percy Jackson eerder in de twee films die gemaakt werden.

Acteur Logan Lerman kan zich goed voorstellen dat hij een rol krijgt in de serie Percy Jackson van Disney+. Dat terwijl schrijver Rick Riordan recent nog te kennen gaf absoluut geen fan te zijn van de films waarin Lerman de hoofdrol had.

Lerman hoorde natuurlijk over de nieuwe serie die eraan zit te komen. "Gewoonlijk begint het natuurlijk met een grote aankondiging als deze. Dus ze hebben de serie nu aangekondigd. En nu vraag ik me af wanneer ze klaar zullen zijn om de serie te maken. Ze moeten scripts, budgetten en de cast goedkeuren. Dus het duurt nog wel even. Ik ben wel nieuwsgierig of er een rolletje voor mij in zou zitten."

Percy Jackson
In de boeken van Rick Riordan is Percy een halfgod. Hij is een van de zoons van Poseidon en doordat hij zijn vader is, kan hij heel wat met water. Zo kan hij inj water ademen en kan hij zelfs tsunami's veroorzaken. Percy zit in de boeken op Kamp Halfbloed, waar hij samen met andere halfgoden opgeleid wordt en avonturen beleeft.

De serie heeft nog geen releasedatum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weekoverzicht met alle nieuwe series op Videoland
Series / Streaming-diensten

Weekoverzicht met alle nieuwe series op Videoland

Dit verscheen er allemaal nieuw op streamingdienst Videoland deze week.

Het was een rustig weekje op Videoland. Vandaag zetten we voor je op een rij welke series er allemaal nieuw toegevoegd zijn en dat is iets minder dan normaal.

Married at First Sight USA (4 seizoenen): Amerikaans realityprogramma waarin singles die de ware liefde nog niet hebben gevonden door experts met elkaar worden gematcht. De deelnemers zien elkaar voor het eerst bij het altaar op hun bruiloft. Na het jawoord en de daaropvolgende huwelijksreis start voor de pasgetrouwde stellen het alledaagse leven. Na zes weken huwelijk moeten ze een beslissing nemen: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?
The Thundermans (4 seizoenen): Wat is cooler dan een superheld? Een hele familie superhelden! Maak kennis met de Thundermans; niet bepaald een doorsnee familie. Hun grootste bezigheid is dat ze hun bovennatuurlijke truukjes in bedwang proberen te houden en een normaal leven kunnen leiden.
Bella and the Bulldogs (2 seizoenen): Bella is een cheerleader die eigenlijk heel veel van football weet. Als ze dat tijdens een wedstrijd laat merken, wil de coach van het team haar een kans geven om de plek van quarterback te bemachtigen.


Nieuwe afleveringen
En dan nog de nieuwe afleveringen die toegevoegd werden:

Blind Getrouwd (S05E11): Acht singles stappen met een wildvreemde in het huwelijksbootje. Ze gaan op huwelijksreis, wonen samen en aan het einde van het experiment beslissen ze om gehuwd te blijven of om te scheiden.

Ex On The Beach: Double Dutch (S06E10): In MTV's Ex On The Beach: Double Dutch reizen negen sexy singles naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek.. van hun exen! Welke EX is next?
All You Need is Jani (S02E10): Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.
Britain's Got Talent (S13E02): Juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams gaan op zoek naar de grootste talenten van Groot-Brittannië. Voor de meest spectaculaire acts kunnen de juryleden de Golden Buzzer inzetten, waarmee hun eigen favoriet direct naar de halve finale gaat.
Videoland Viewing Party: De Bachelorette (S01E04): Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette! Monica Geuze nodigt iedere week een andere bekende fan uit voor haar exclusieve Viewing Party. Samen bekijken ze de aflevering en bespreken ze de hoogte- en dieptepunten, natuurlijk voorzien van hun ongezouten mening. Ook doen ze voorspellingen over het vervolg van het seizoen aan de hand van het bord.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' neemt risico's met tweede reeks
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' neemt risico's met tweede reeks

Eindelijk durven de makers echt risico's te nemen bij het maken van de serie.

Acteur Patrick Stewart wil meer risico's nemen met het tweede seizoen van de serie Star Trek: Discovery. Dat laat de acteur weten tijdens een interview met de LA Times.

"Er was de eerste vijf maanden geen socializing tussen de acteurs," begon hij. "Maar toen we met de promotie aan de slag gingen en over de wereld reisden daarvoor, leerden we elkaar zoveel beter kennen. Dit gaat ook echt een nieuw element in het tweede seizoen worden. Als je weet dat je risico's kan nemen, en er een netwerk van mensen om je heen staat dat je op kan vangen, dan is dat een fantastisch gevoel. Zo voel ik me nu: ik voel me veilig."

Lees ook: Vertraging 'Star Trek: Picard' seizoen 2 is juist positief?

Bloeiende franchise
De Star Trek-franchise is bloeiender dan ooit. CBS All Access zet na twaalf jaar droogte en gebrek aan nieuwe series, steeds meer op. Zo brengt de zender ons een derde seizoen van Discovery, tweede seizoen van Picard en een hele rits nieuwe series.

Lees ook: Wanneer stopt 'Star Trek: Picard' nou eigenlijk?

Denk daarbij aan de animatieserie Lower Decks, de spin-off Section 31 en Strange New Worlds.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' had bijna totaal andere Daenerys (Emilia Clarke)
Series / Nieuws

'Game of Thrones' had bijna totaal andere Daenerys (Emilia Clarke)

Ze had er totaal anders uit moeten zien als de boeken helemaal gevolgd waren.

Game of Thrones is natuurlijk voor een groot deel het verhaal van Daenerys Targaryen. Zij werd gespeeld door Emilia Clarke. Maar, zoals Screen Rant schrijft, is het personage in de boeken echt heel anders dan hoe we haar in de serie te zien kregen.

Het is nog afwachten hoe het verhaal van Daenerys verder gaat in de twee laatste boeken van bedenker George R.R. Martin. Een belangrijk aspect van de serie is in elk geval het uiterlijk van Dany. Dat was heel anders dan hoe ze er in de boeken uit ziet.

Lees ook: Fans kunnen vechten met 'Game of Thrones'-schurk The Mountain!

Veel jonger
In het boek is Dany als we haar ontmoeten rond de 13 jaar oud. Een stuk jonger dan in de serie, waar ze 17 jaar oud is. Maar zelfs dat is eigenlijk niet helemaal haar leeftijd, want actrice Clarke was een stuk ouder toen ze de rol begon te spelen.

Lees ook: Boze 'Game of Thrones'-fans zijn gewoon ondankbaar

Een ander belangrijk verschil is het feit dat Dany in de serie groene ogen heeft. In het boek heeft ze een Valyrian-look en heeft ze paarse ogen. De makers overwogen het wel, maar de paarse kleurlenzen leidden de cast af en maakten dat het moeilijk was om de rollen goed te spelen.

Verder draagt Clarke in de serie een platinablonde pruik, waar ze in de boeken zilver haar heeft. Kortom: heel anders dan wat we in de serie zagen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvels 'Falcon and the Winter Soldier': Dit moet je weten over de Disney+ serie
Series / Featured

Marvels 'Falcon and the Winter Soldier': Dit moet je weten over de Disney+ serie

Wie is de cast, wie maakt de afleveringen en waar gaat de serie over?

Het Marvel Cinematic Universe trapt officieel op Disney+ af met de serie Falcon and the Winter Soldier. Nu we 23 films hebben gehad, krijgen steeds meer personages die daarin bijrollen hadden, een eigen serie. Zo dus ook Falcon en de Winter Soldier.

De serie maakt onderdeel uit van de uitgebreide plannen van Disney en Marvel Studios om de streamingdienst Disney+ totaal onmisbaar te maken voor fans. Mocht je het MCU goed willen volgen, dan zal je straks ook de series moeten zien. Of gewoon onze site in de gaten houden natuurlijk. Vandaag vertellen we je alles wat je moet weten over Falcon and the Winter Soldier.

Lees ook: Geheime rol in 'The Falcon and The Winter Soldier' onthuld?

Wanneer te zien?
Het is de bedoeling van Disney+ om de serie halverwege de herfst te lanceren. Dat plan zou wel eens niet door kunnen gaan, vanwege het coronavirus. De opnames kwamen namelijk stil te liggen en zijn op moment van schrijven nog niet hervat. Het kan trouwens ook dat Disney een half seizoen uitbrengt en later de andere helft.

Lees ook: X-Men naar het MCU via deze Disney+ serie?

Regisseurs en schrijvers
Kari Skogland maakt alle zes de afleveringen. Zij bracht ons onder meer Marvel-serie The Punisher, maar regisseerde ook afleveringen van The Walking Dead en de serie The Handmaid's Tale. Samen met haar werken Malcolm Spellman en Derek Kolstad aan de serie. Zij schrijven samen met producent en Marvel-baas Kevin Feige het hele eerste seizoen.

De cast
De cast is nog behoorlijk interessant. Een deel van de acteurs en actrices verrast je vermoedelijk niet, een ander deel wel denken we.
Anthony Mackie als Falcon
Sebastian Stan als Winter Soldier
Emily VanCamp als Sharon Carter
Wyatt Russell als US Agent
Daniel Brühl als Baron Zemo


Lees ook: Opnames 'The Falcon and the Winter Soldier' kunnen weer verder

Het plot
Dan de belangrijkste vraag: wat is het plot? Marvel heeft nog altijd geen synopsis vrijgegeven. Wel weten we dat het schild van Captain America een rol krijgt; dat zagen we immers op een van de logo's. In een podcast werd wel recent verteld dat de Amerikaanse regering het in de serie niet eens is met de keuze van Captain America om zijn schild en titel over te dragen aan Sam.

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' wordt als een bekende Mel Gibson-film

De regering zou van plan zijn om hem te dwarsbomen en US Agent te lanceren. Maar of dat lukt is maar de vraag, want Baron Zemo is weer de schurk. Hij zou hulp krijgen van een groep schurken, de Thunderbolts. Die doen zich voor als helden, maar zijn eigenlijk schurken. In de comics besluiten ze uiteindelijk trouwens echt goeieriken te worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze week (maar) 1 nieuwe serie op Amazon Prime Video
Series / Streaming-diensten

Deze week (maar) 1 nieuwe serie op Amazon Prime Video

Er verscheen deze week bijzonder weinig nieuws op de streamingdienst van Amazon.

Er verscheen nauwelijks iets nieuws op Amazon Prime Video. Sterker nog, men voegde maar één nieuwe serie toe.

Er kwam een compleet seizoen van de serie LEGO Friends: Girls on a Mission op de streamingdienst te staan. Tja, of je daar nou blij van moet worden? Misschien de kinderen natuurlijk wel. In de serie zien we hoe vijf hartsvriendinnen op een missie gaan om Heartlake City te beschermen tegen een aantal slechte mensen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Finale 'The Walking Dead' seizoen 10 komt er snel aan!
Series / Nieuws

Finale 'The Walking Dead' seizoen 10 komt er snel aan!

De studio gaat namelijk binnenkort open, waarmee het werk weer kan beginnen!

De finale van het tiende seizoen van The Walking Dead zou wel eens snel te zien kunnen zijn. We horen nu dat de post-productie in Californië bijna hervat kan worden.

De seizoensfinale, A Certain Doom, kon niet afgemaakt worden. Het coronavirus maakte namelijk dat het productiekantoor van Warner Bros. gesloten werd. Daardoor mocht er niemand naar binnen en vanuit huis kon de finale niet afgemaakt worden. Daarvoor was een deel van de systemen en sound mixing tools te geavanceerd.

Lees ook: Hintte 'The Walking Dead' al jaren naar deze geheimzinnige groep?

Tiende seizoen
Nu horen we dat de staat Californië snel weer werk toestaat. Dat betekent dat er snel weer effecten gemaakt kunnen worden en men snel de productie af kan ronden. Daarmee is het tiende seizoen van The Walking Dead echt bijna af.

Lees ook: Gruwelijkste 'The Walking Dead' moment bijna niet te zien

Van showrunner Angela Kang weten we trouwens al dat er niet veel werk meer verricht hoeft te worden. De aflevering had nog zo'n anderhalve week aan werk, alvorens men klaar zou zijn. De schatting is nu dat de aflevering tussen 22 en 26 juli te zien zal zijn, tijdens het San Diego Comic-Con weekend dat nu virtueel plaatsvindt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle nieuwe series op Disney+
Series / Streaming-diensten

Alle nieuwe series op Disney+

En weer hebben we een nieuw weekoverzicht met daarin al het nieuws dat verscheen op streamingdienst Disney+.

Er verscheen weer wat nieuwe content op Disney+ en zoals gebruikelijk zijn het geen gigantische aantallen. Maar dat neemt niet weg dat het mooie nieuwe content is. We zetten vandaag al het nieuws op een rij.

Nieuwe afleveringen
Disney Gallery: Star Wars The Mandalorian S01E07: In deze zevende en alweer op een na laatste aflevering zien we hoe de soundtrack voor The Mandalorian gemaakt is.
One Day at Disney S01E28: Scot Drake, Imagineering Creative Executive, neemt je mee in zijn werk.
Family Sundays S01E32: Deze week knutselt een gezin aan materiaal rond Winnie the Pooh. En dat levert weer leuke resultaten op.
A Dog Life with Bill Farmer S01E05: Bill Farmer neemt je weer mee naar honden. Dit keer zien we een surfende Corgi en we zien bijenhonden. Die honden helpen bijen te overleven met behulp van hun neuzen.
Disney Insider S01E06: Artemis Avontuur, de smaak van Disney, Runaway Railway; daar draait de aflevering van deze week om.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer'-maker zegt sorry voor uitstel
Series / Nieuws

'Lucifer'-maker zegt sorry voor uitstel

Het vijfde seizoen van de serie laat wel heel lang op zich wachten vindt hij.

Lucifer-fans zijn gewend dat ze lang moeten wachten op een nieuw seizoen. De geliefde serie begon in 2016 op Fox, maar werd in 2018 na drie seizoenen stopgezet. Fans hoopten op meer en lanceerden een succesvolle campagne.

In mei 2019 zette Netflix namelijk het vierde seizoen online. En een jaar later is het vijfde seizoen nog altijd niet te zien geweest. Netflix zegt enkel dat het nieuwe seizoen er binnenkort zal zijn. Wat dat precies betekent weten we helaas niet.

Lees ook: 'Lucifer' seizoen 5: Dit moet je weten over de Netflix-serie

Sorry hiervoor
Showrunner Ildy Modrovich zegt nu sorry tegen de fans die dit lange wachten maar niets vinden. "Ik weet het. Het is echt terecht dat je je geïrriteerd voelt. Ik dacht dat dit er eerder zou komen dan tot nu toe het geval is gebleken," aldus de showrunner. Hij reageerde daarmee op fans die het gevoel hebben dat ze altijd op binnenkort moeten wachten.

Lees ook: Goed nieuws over Tom Ellis en zijn terugkeer in seizoen 6 van 'Lucifer'!

Hoe dan ook wordt er hard gewerkt aan het vijfde seizoen. En is er goed nieuws, want er komt straks ook nog een zesde seizoen van de serie.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.