search
Goed nieuws voor fans van 'The Bold and the Beautiful'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'The Bold and the Beautiful'

De opnames van series en films in Los Angeles mogen vanaf morgen terug worden hervat...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van The Bold and the Beautiful! Door de Coronacrisis werden de opnames enige tijd stilgelegd, maar er is licht aan het einde van de tunnel. De opnames van de serie worden namelijk vanaf morgen, woensdag 17 juni 2020 terug hervat!

Net zoals zoveel andere films en series wordt ook The Bold and the Beautiful opgenomen in het Amerikaanse Los Angeles. Daar kunnen de producties nu langzaam maar zeker worden hervat, hetzij onder strenge voorwaarden. Zo dienen alle acteurs die op de set verschijnen op voorhand getest te worden op het Coronavirus. Daarnaast gelden er ook kortere productiedagen en is het zo dat er maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd op de set aanwezig mogen zijn. Dit laatste blijkt soms een probleem te zijn. Verschillende scènes zijn dan ook geschrapt moeten worden omdat er teveel mensen in meespeelden.

Covid-19-coördinator
Om er voor te zorgen dat alle regels gerespecteerd kunnen worden is er een speciale Covid-19-coördinator aangesteld. Het is zijn functie om er op toe te zien dat alle geldende maatregelen goed worden nageleefd. In Nederland is The Bold and the Beautiful te bekijken bij Videoland. De laatste aflevering verscheen daar op 20 mei 2020.

De makers hebben inmiddels de hoop uitgesproken om vanaf half juli van dit jaar terug nieuwe uitzendingen te kunnen brengen. Dit voor alle duidelijkheid dus wel in de Verenigde Staten. Wanneer de uitzendingen terug hervat zullen worden bij Videoland is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen