'The Mandalorian' heeft een opvallende cameo die we gemist hadden

'The Mandalorian' heeft een opvallende cameo

Deze hadden wij niet gezien en dat maakt hem eigenlijk extra leuk!

Jim Pedd, 22 juni 2020 om 09:13

Waarschijnlijk heb je deze cameo gemist. Acteur Mark Hamill zat in de serie The Mandalorian. De acteur heeft wel vaker cameo's in de Star Wars-franchise die je niet direct zou verwachten. Zo was hij te horen als Dobbu Scay in The Last Jedi.
Nu horen we dat Hamill ook te zien was in de serie The Mandalorian. De laatste aflevering van de documentaireserie Disney Gallery: The Mandalorian is te zien geweest en daarin vertellen producenten Jon Favreau en Dave Filoni dat Mark Hamill in de serie zit.

Lees ook: 'Star Wars'-plannen Disney+ zijn gestoord groot

Mark Hamills cameo
Hamill zit om heel specifiek te zijn, in aflevering vijf van de serie. Hij is te horen als de robot EV-9D9, de bartender in de Mos Eisley cantina op Tatooine. Hamill "verzorgde de stem van de robot", vertelde Favreau.

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' brengt ons straks deze hele gave heldin

Mocht je je de serie proberen te herinneren: dit is het moment waarop Din de bar inloopt en vraagt of er nog iets te doen is aan premiejacht. Daarop antwoordt 9D9: "Helaas kan de gilde niet meer werken op Tatooine." Overigens zijn dit soort cameo's de enige mogelijkheid voor Hamill om nog terug te keren in de franchise, want hij wil Luke Skywalker niet meer spelen.

Lees meer over: The Mandalorian, Mark Hamill, Jon Favreau, Dave Filoni

Populair nieuws