search
Dit is nieuw op Videoland
Series / Streaming-diensten

Dit is nieuw op Videoland

Dit is allemaal de nieuwe content die deze week op Videoland toegevoegd werd.

Het is weer een rustige week op streamingdienst Videoland. Vandaag hebben we maar vier nieuwe series voor je die zijn toegevoegd aan de dienst.

We zetten ze vandaag op een rij en beginnen natuurlijk met de serie die nieuw toegevoegd werd. Daarna volgen de series waarvan er nieuwe afleveringen online kwamen te staan.

Body of Proof: 3 seizoenen
De briljante maar emotioneel wat minderbegaafde dr. Megan Hunt is forensisch arts bij de politie van Philadelphia. Door een auto-ongeluk moest ze haar carrière als neurochirurge opgeven. Ze is onbevreesd en lapt het politieprotocol aan haar laars om criminelen achter de tralies te krijgen.


Miljuschka Kookt: aflevering 1, seizoen 1
Miljuschka Witzenhausen deelt haar favorieten recepten. Elke aflevering kookt Miljuschka twee gerechten: van de lekkerste hoofdgerechten tot desserts om je lippen bij af te likken. Vanuit haar eigen keuken geeft zij tips & tricks en laat ze zien hoe je biologische producten het beste kunt gebruiken.


De Bachelorette: aflevering 6, seizoen 1
Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden?


Britain's Got Talent: aflevering 3, seizoen 13
Juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams gaan op zoek naar de grootste talenten van Groot-Brittannië. Voor de meest spectaculaire acts kunnen de juryleden de Golden Buzzer inzetten, waarmee hun eigen favoriet direct naar de halve finale gaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen