search
Disney+ is gestopt met zijn gratis proefperiode?
Series / Streaming-diensten

Disney+ is gestopt met zijn gratis proefperiode?

Het lijkt niet meer mogelijk om Disney+ gratis te gebruiken en dat is jammer.

Het lijkt erop dat Disney+ niet langer een gratis proefabonnement aanbiedt. Dat was eerst wel het geval, hoe mager dat ook was.

Disney bood mensen in eerste instantie maar zeven dagen gratis dienstverlening aan. Dat stopt nu, lijkt het. Dat stelt althans de Franse website Numerama, gevolgd door een bericht van Disney zelf aan The Verge dat dit verhaal lijkt te bevestigen.

Geen gratis proefperiode meer
We horen nu dus dat Disney mogelijk geen gratis proefperiode meer aanbiedt. De streamingdienst laat in een reactie aan de site The Verge weten dat het "altijd proeven uitvoert met marketing en aanbiedingen", om te zien wat allemaal wel en niet werkt.

Waarom Disney precies gestopt is met zijn gratis proefperiode is dan weer niet helemaal zeker. Mogelijk heeft het te maken met de aanstaande lancering van de registratie van musical Hamilton, waar velen naar uit zullen kijken.

Disney+ verzamelde in de korte tijd sinds zijn lancering maar liefst 50 miljoen abonnees. Tegelijk zijn er wel veel klachten over het gebrek aan echt interessante originele content.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen