'Crossbones' met een serie op Disney+ te zien?

'Crossbones' met een serie op Disney+ te zien?

Frank Grillo weet wel zeker dat er ruimte voor zijn schurk uit de Captain America-films is.

Jim Pedd, 24 juni 2020 om 10:21

Frank Grillo hoopt heel erg dat hij nog eens terug mag keren als Brock Rumlow, a.k.a. Crossbones, in het MCU. De acteur zou graag willen dat er een serie rond de bizarre schurk komt.
Hij debuteerde in 2014 in de film Captain America: The Winter Soldier als Rumlow. Hij bleek toen een infiltrant in SHIELD te zijn, die in het geniep werkte voor HYDRA. Hij kreeg grote tegenstand van Captain America, Falcon en Black Widow. En was later in Avengers: Endgame nog eens te zien als misvormde Rumlow. De gemaskerde schurk ging nu anders door het leven, namelijk als Crossbones, omdat hij in Captain America: Civil War dood ging door eigen toedoen.

Lees ook: 'Agents of SHIELD' verbreekt deze Marvel-regels

Terugkeer kan!
Grillo wil in elk geval graag terugkeren. “Ik zou graag terug willen keren, want ik heb een personage nog nooit zo weinig in beeld gezien, met zo’n grote fanschare. Ik vind het soms heel apart, maar ik heb een goede band met Marvel, dus waarom niet? Waarom zit er geen plan achter voor Crossbones?”

Lees ook: Na maar liefst 12 jaar zegt Clark Gregg 'Agents of SHIELD' vaarwel

“Ik denk dat Crossbones misschien acht tot twaalf minuten te zien was. En je zou denken dat hij in wel 75 films zat, zo vaak hebben mensen het over hem als ze me tegenkomen. Ik neem foto’s alsof ik Captain America ben!”

Bron: Forbes

Lees meer over: Crossbones, Frank Grillo, Disney Plus, Marvel

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws