search

Ons nieuws van woensdag 24 juni 2020

Releasedatum 'The Boys' seizoen 2 wordt later deze week bekend gemaakt
Series / Nieuws

Releasedatum 'The Boys' seizoen 2 wordt later deze week bekend gemaakt

Met deze ludieke aankondiging belooft Eric Kripke later deze week de releasedatum van seizoen twee bekend te maken.

Bedenker van The Boys, Eric Kripke, maakt op twitter bekend dat er aankomende vrijdag een bijzondere reünie van de acteurs gaat plaatsvinden. Tijdens de bijeenkomst, gepresenteerd door Patton Oswalt, worden er verschillende geheimen bekend gemaakt en ook de releasedatum van de serie op Amazon Prime.

Daarnaast zullen er bij de bijeenkomst ook verschillende voorproefjes op het tweede seizoen te zien zijn in de vorm van een aantal exclusieve clips. De aankondiging laat niet weten wie er allemaal bij de reünie aanwezig zullen zijn, maar de verwachting is dat dit om alle belangrijke acteurs zal gaan.

Hoge verwachtingen
Zo zullen Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso en Tomer Kapon waarschijnlijk bij de reünie aanwezig zijn. Met een ongelofelijk goed ontvangen eerste seizoen van de serie, zullen de verwachtingen hooggespannen zijn voor het tweede seizoen.

The Boys is te bekijken op Amazon Prime. Vrijdag 26 juni om 20 uur Nederlandse tijd zal het speciale evenement van The Boys zijn waarbij de releasedatum van het tweede seizoen bekend gemaakt zal worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze series nieuw toe in juli
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze series nieuw toe in juli

Juli wordt een dikke prima maand op Netflix vol nieuwe en fijne content.

Vandaag heeft Netflix een hele rits series aangekondigd die nieuw toegevoegd worden deze week. Bereid je maar voor, want het is heel veel!

1 juli: Unsolved Mysteries
Deze spannende revival van de bekende documentaireserie gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen.

1 juli: Gotham (seizoen 5)
James Gordon werkt pas net twee weken voor de politiemacht van Gotham City. Hij is verloofd met de prachtige Barbara Kean en Gordon heeft goede hoop de stad weer in ere te kunnen herstellen. Samen met zijn partner en de lokale legende Harvey Bullock, moet Gordon een van de grootste moordzaken die ooit plaatsvonden in Gotham oplossen: de moord op de lokale miljardairs Thomas en Martha Wayne. Daar ontmoet Gordon een enkele overlevende: de 12-jarige Bruce Wayne. Hij belooft de moord op te zullen lossen en krijgt al gauw te maken met de gangster Fish Mooney en andere slechteriken als Selina Kyle / Catwoman en Oswald Cobblepot / The Penguin.

1 juli: Queen of the South (seizoen 3 & 4)
Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een vriend en een notitieblok moet ze zien te overleven.

3 juli: Las Chicas del Cable (seizoen 2)
In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.

3 juli: Over Water (seizoen 2)
Een door verslavingen geruïneerde tv-celebrity krijgt van zijn gezin nog een kans. In zijn nieuwe baan krijgt hij te maken met schimmige praktijken in de Antwerpse haven.

9 juli: The Protector (seizoen 4)
Een jongeman in het huidige Istanboel ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Hij gaat op een missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand.

10 juli: Down to Earth with Zac Efron
Acteur Zac Efron reist de wereld rond, en kijkt samen met gezondheidsexpert Darin Olien naar gezonde en duurzame manieren om te leven.

17 juli: Cursed
In deze nieuwe versie van de legende van Arthur bundelen de tiener Nimue en de huurling Arthur hun krachten om Merlijn te vinden en een eeuwenoud zwaard af te leveren.

18 juli: Suits (seizoen 8, deel 2)
Op de vlucht van een drugsdeal die mislukt is, werkt Mike Ross samen met de briljante advocaat Harvey Specter.

21 juli: How to sell drugs online (Fast) (seizoen 2)
Een nerd ontpopt zich tot ultieme drugsdealer.

26 juli: Good Girls (seizoen 3)
Drie voorstedelijke moeders werken samen om een overval te plegen. Daarmee hopen ze een plaatselijke supermarkt uit het slop te trekken.

31 juli: The Umbrella Academy (seizoen 2)
Zes broers en zussen worden jaren nadat ze beroemd werden als jonge misdaadbestrijders en superhelden herenigd na de mysterieuze dood van hun vader.

31 juli: Vis a Vis: El Oasis
Nadat ze jarenlang casino's, juweliers en banken beroofd hebben, besluiten Macarena en Zulema uit elkaar te gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan opgelet: 'Lucifer' krijgt een extra seizoen!
Series / Nieuws

Fan opgelet: 'Lucifer' krijgt een extra seizoen!

Het leek klaar met het vijfde seizoen, maar nu is het zesde officieel aangekondigd.

Het zesde seizoen van Lucifer is nu officieel aangekondigd. De populaire serie krijgt nog één extra reeks en dan is het echt voorbij. Dat meldt Netflix vandaag op Twitter.

Dit keer wordt het echt de laatste revival van de serie. Die zou eigenlijk al bij het derde seizoen eindigen. Maar Fox kon de rechten verkopen aan Netflix, dat er vervolgens meteen twee seizoenen bij bestelde. Het vijfde gaat binnenkort al van start met de eerste acht afleveringen (gevolgd door nog eens acht). En daarna komt er nog een zesde seizoen.

Lees ook: 'Lucifer'-startdatum onthuld door Netflix!

Lucifer
De serie volgt Lucifer Morningstar, de machtige engel die uit de hemel geworpen werd vanwege verraad. Als de duivel raakt hij verveeld, na eeuwen en millennia als heerser van de hel geregeerd te hebben. Hij laat zijn troon vallen en verlaat zijn koninkrijk voor Los Angeles, waar hij de nachtclub Lux begint.

Lees ook: 'Lucifer'-maker zegt sorry voor uitstel

Maar Lucifer raakt al snel betrokken bij een moordzaak, en ontmoet zo detective Chloe Decker. Vervolgens mag hij bizar genoeg aan de slag voor de LAPD en lost hij allerlei bovennatuurlijke zaken op.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-sitcom '#BlackAF' krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix-sitcom '#BlackAF' krijgt een tweede seizoen

Een tweede seizoen van '#BlackAF' is pas het begin van de samenwerking tussen Barris en Netflix.

Kenya Barris mag een tweede seizoen van zijn sitcom voor Netflix gaan maken. Hoewel critici de serie niet erg hoog hadden zitten ziet Netflix dus wel een toekomst in de serie.

Het goede nieuws komt twee maanden nadat de serie op Netflix is verschenen. De serie speelt zich af rond een gefictionaliseerde versie van Kenya Barris zelf. #BlackAF gaat over ras, cultuur, relaties en het eerlijk opvoeden van kinderen.

Lees ook: Trailer van nieuwe Netflix Original sitcom '#blackAF'

Vervolg Black-ish?
Kenya Barris, maker van de populaire serie Black-ish, heeft een enorme deal met Netflix gemaakt. #BlackAF is pas de eerste serie die hij voor het platform heeft gemaakt. Het is dus goed nieuws voor Barris en Netflix dat deze succesvol genoeg is gebleken voor een tweede seizoen.

Andere plannen die Barris voor Netflix heeft liggen zijn een spin-off en een sequel van Black-ish genaamd Grown-ish en Mixed-ish. Daarnaast is hij van plan om een musical met Pharrell Williams te gaan maken en een geanimeerde show samen met Kid Cudi te gaan produceren. Het belooft kortom een vruchtbare samenwerking tussen Barris en Netflix te gaan worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende trailer nieuwe Netflix-serie 'Unsolved Mysteries'
Series / Nieuws

Spannende trailer nieuwe Netflix-serie 'Unsolved Mysteries'

Deze nieuwe documentaireserie van Netflix zoekt naar de antwoorden op onoplosbare zaken.

Netflix gaat proberen om de antwoorden op een aantal onopgeloste mysteries te vinden. De revival van de bekende serie belooft een aantal zeer spannende zaken van over de hele wereld voor het publiek om te kraken.

Oorspronkelijk was Unsolved Mysteries tussen 1987 en 2010 te zien. Tijdens deze periode zijn er meer dan 600 afleveringen opgenomen van de serie. De revival van Netflix gaat bestaan uit zes afleveringen, waarbij de originele makers van de serie ook hier weer aan mee werken.

Volume 1?
Netflix meldt er echter bij dat deze zes afleveringen onderdeel zijn van 'Volume 1'. Het zou dus goed kunnen dat er nog veel meer afleveringen aan zitten te komen.

Zoals het verleden van de serie al heeft laten zien kunnen er ontzettend veel afleveringen rond dit thema gemaakt worden. Unsolved Mysteries is vanaf woensdag 1 juli te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emily Ratajkowski laat niets aan de verbeelding over
Series / Celebrity

Emily Ratajkowski laat niets aan de verbeelding over

Deze nieuwe foto's op haar Instagram verbergen werkelijk waar helemaal niets.

Actrice en model Emily Ratajkowski weet heel goed waar haar volgers van houden. En dus plaatste ze op haar Instagram weer een foto waarin ze eigenlijk bijna niets verhult.

Op de fotoreeks zien we dat ze haar hond aan het uitlaten is samen met haar echtgenoot Sebastian Bear-McClark. Maar waar hij gewoon zijn kleren aan heeft, heeft zijn vrouw dat bepaald niet. Ze loopt in een ministring en een minitopje dat bijna niets aan de verbeelding overlaat.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski is geboren in 1991 en komt uit de Verenigde Staten. Al op haar veertiende ging ze aan de slag als model, alhoewel ze wel haar middelbare school heeft afgemaakt. Daarna studeerde ze nog even aan de kunstacademie in Los Angeles, maar na een jaar besloot ze voor het grote geld te gaan en zich voltijd in te zetten voor haar modellenwerk.

Haar doorbraak kwam in 2013, toen ze in de videoclip van Blurred Lines te zien was van Robin Thicke. Toen droeg ze geen topje.

Bekijk hier op Instagram de foto's van Ratajkowski
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Crossbones' met een serie op Disney+ te zien?
Series / Nieuws

'Crossbones' met een serie op Disney+ te zien?

Frank Grillo weet wel zeker dat er ruimte voor zijn schurk uit de Captain America-films is.

Frank Grillo hoopt heel erg dat hij nog eens terug mag keren als Brock Rumlow, a.k.a. Crossbones, in het MCU. De acteur zou graag willen dat er een serie rond de bizarre schurk komt.

Hij debuteerde in 2014 in de film Captain America: The Winter Soldier als Rumlow. Hij bleek toen een infiltrant in SHIELD te zijn, die in het geniep werkte voor HYDRA. Hij kreeg grote tegenstand van Captain America, Falcon en Black Widow. En was later in Avengers: Endgame nog eens te zien als misvormde Rumlow. De gemaskerde schurk ging nu anders door het leven, namelijk als Crossbones, omdat hij in Captain America: Civil War dood ging door eigen toedoen.

Lees ook: 'Agents of SHIELD' verbreekt deze Marvel-regels

Terugkeer kan!
Grillo wil in elk geval graag terugkeren. "Ik zou graag terug willen keren, want ik heb een personage nog nooit zo weinig in beeld gezien, met zo'n grote fanschare. Ik vind het soms heel apart, maar ik heb een goede band met Marvel, dus waarom niet? Waarom zit er geen plan achter voor Crossbones?"

Lees ook: Na maar liefst 12 jaar zegt Clark Gregg 'Agents of SHIELD' vaarwel

"Ik denk dat Crossbones misschien acht tot twaalf minuten te zien was. En je zou denken dat hij in wel 75 films zat, zo vaak hebben mensen het over hem als ze me tegenkomen. Ik neem foto's alsof ik Captain America ben!"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Legend of Korra': hier hebben 'Avatar'-fans flink kritiek op
Series / Nieuws

'The Legend of Korra': hier hebben 'Avatar'-fans flink kritiek op

Ze zijn niet blij met de manier waarop Aang en Katara hun kids hebben opgevoed.

The Legend of Korra breidde de wereld van Avatar: The Last Airbender flink uit. Maar zorgde tegelijk voor wat kritiek. Dat heeft namelijk te maken met de relatie van Aang en Katara en de opvoeding van hun kinderen.

In de serie krijgen ze drie kinderen: Tenzin, Bumi en Kya. Maar het drietal laat zien dat de twee lang niet de beste ouders van de wereld zijn. Tenzin is de enige die kan airbenden en kreeg daarom veel aandacht van hun drukke vader Aang. Kya en Bumi haatten hun jongste broer daarvoor en pestten hem.

Lees ook: Netflix kritisch op haters 'The Legend of Korra'

Herinneringen
Tenzin herinnert zich in Legend of Korra heel erg fijne reizen die hij over de wereld maakte. Maar Bumi en Kya gingen nooit mee, want ze mochten niet mee met hun vader en jongste broer.

Lees ook: Cast 'Avatar: The Legend of Korra' keert terug

Dat is een vreemde ontwikkeling, want Aang behandelde iedereen in de serie altijd hetzelfde. Zelfs de mensen die hem dood wilden. En ook Katara stond altijd voor rechtvaardigheid, zelfs als het op haar ergste vijand aankwam. Behoorlijk vreemd toch?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars serie 'The Mandalorian' vindt nog een regisseur
Series / Nieuws

Star Wars serie 'The Mandalorian' vindt nog een regisseur

Bryce Dallas Howard regelde ook een nieuwe aflevering voor de serie van Disney+.

Bryce Dallas Howard zal je waarschijnlijk het beste kennen om haar rol in de Jurassic World-films. Daarin speelt ze de rol van Claire Dearing. Maar ze is ook regisseur. Zo maakte zij de vierde aflevering van het eerste seizoen van de serie The Mandalorian.

Nu horen we van Howard dat ze ook voor het tweede seizoen een aflevering maakte. "Ik heb een aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian geregisseerd, dus dat is al klaar. En dat is heel mooi, want ik kijk er heel erg naar uit om te zien hoe de aflevering later dit jaar uitkomt."

Lees ook: 'Star Wars'-plannen Disney+ zijn gestoord groot

Bijzondere ervaring
Volgens Howard is het een bijzondere ervaring en precies het type project waar ze van houdt. "Als het op regisseren aankomt, houd ik echt heel erg van projecten waar je aan moet samenwerken. Dingen die draaien om opkomende technologie, en als het fictie is, iets dat ook echt impact maakt op mensen. En ik hoop dat je het voelt."

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' brengt ons straks deze hele gave heldin

Naast Howard weten we zeker dat ook Robert Rodriguez en Dave Filoni afleveringen geregisseerd hebben.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer zeer goede Netflix-serie 'Dark' seizoen 3
Series / Trailer

Trailer zeer goede Netflix-serie 'Dark' seizoen 3

De serie gaat op 27 juni verder met zijn laatste negen afleveringen.

Een week voordat de serie weer van start gaat met zijn derde seizoen, is er een nieuwe trailer vrijgegeven voor Dark. De serie staat te boek als een van de beste series van Netflix en krijgt nog een derde - en laatste - seizoen. Dat is op 27 juni te zien.

Aan het einde van het tweede seizoen bleek nog dat de personages niet alleen een plek moeten geven aan het tijdstip waarin ze zich bevinden, maar ook het universum. Het derde seizoen gaat verder met dat concept, want in de trailer zien we alternatieve versies van Martha en Jonas, die allebei hun lot proberen te veranderen.

Lees ook: Netflix onthult nieuwe teaser-trailer 'Dark' seizoen 2

Derde seizoen
In het derde seizoen van de Netflix-serie bereikt het verhaal zijn conclusie. We zien een behoorlijk vreemde nieuwe wereld, leren nieuwe zaken en maken nieuwe bizarre dingen mee. Zo zien we Martha op een gegeven moment de kenmerkende gele jas van Jonas dragen.

Lees ook: Nieuw op Netflix het spannende post-apocalyptische 'Dark' Seizoen 2

Hieronder de trailer voor het negen afleveringen tellende seizoen:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'La Casa de Papel' seizoen 5: Dit moet je weten
Series / Featured

'La Casa de Papel' seizoen 5: Dit moet je weten

Vandaag vertellen we je alles wat je over Money Heist van Netflix moet weten.

Netflix heeft met La Casa de Papel, ofwel Money Heist, een gigantische hit in handen. Wat weten we al over het vijfde seizoen van de serie?

Fans zullen verwacht hebben dat de overval van het team aan het einde van het vierde seizoen wel opgelost zou zijn. Succes gegarandeerd, zou je denken (en hopen). Maar helaas bleek dat niet het geval en heeft het team zich meer tijd moeten kopen voor de overval. Dat betekent dat de vierde reeks eindigt met een cliffhanger die veel ruimte laat voor een vijfde seizoen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over dat vijfde seizoen.

Lees ook: Deze Netflix Original zal populairder zijn dan knaller 'Tiger King'

Wanneer te zien?
Maker Alex Pina heeft al bekendgemaakt dat er een vijfde seizoen komt. Technisch gezien is dat nog geen formele bevestiging vanuit Netflix. Op die bevestiging wachten we op dit moment dus nog. In die zin is alles aan dit artikel speculatie, al kunnen we er van uit gaan dat er een nieuwe reeks komt.

Lees ook: 'La Casa de Papel': waarom moest dit personage dood?

La Casa de Papel is namelijk een van de populairste Netflix-series die er zijn. De kans is dus groot dat er een nieuwe reeks komt. Als die er eenmaal komt, is het wel nog even wachten. Netflix legde de productie van al zijn Originals stil wegens het coronavirus en die productiestop is nog niet opgeheven. De kans lijkt dus klein dat de serie in 2020 verder gaat.

Wie te zien?
De dood van Nairobi zorgde voor een groot gat binnen de groep. We gaan er dan ook niet van uit dat ze nog terugkomt. Gelukkig zijn er wel andere castleden die we verwachten:
Úrsula Corberó als Tokio
ílvaro Morte als El Profesor
Itziar Ituño als Lisbon
Miguel Herrán als Rí­o
Jaime Lorente als Denver
Esther Acebo als Stockholm
Darko Peric als Helsinki
Enrique Arce als Arturo Román


Lees ook: Krijgt Netflix-hitserie 'La Casa de Papel' een spin-off?

Het verhaal
Dan het verhaal. Er zijn natuurlijk nog heel wat losse verhaallijnen die een oplossing verdienen. Zo zit de groep nog altijd in de problemen. Lisbon bevindt zich in de bank en El Profesor is in een hoekje gedreven door Inspectora Alicia Sierra. Lisbon en de anderen hebben dus geen manier om te ontsnappen en gaan door met het versmelten van goud. Aan de Professor de taak om Sierra te slim af te zijn en dan iedereen te redden.

Lees ook: Spannende trailer 'La casa de papel' seizoen 4!

Interessant is dat de credits het nummer Bella Ciao lieten horen. Dat lied is een bekend Italiaans antifascistisch lied dat hint naar het plot van dit volgende seizoen. Een verwachting van fans is dat Alicia zich in het vijfde seizoen bij de groep voegt, wat dan voor een grote nieuwe verschuiving in het plot gaat zorgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.