'The Flash' krijgt gigatwist in zevende seizoen

'The Flash' krijgt gigatwist in zevende seizoen

Waarom ook niet! The CW werkt nu hard aan het nieuwe seizoen van de serie.

Jim Pedd, 30 juni 2020 om 08:18

The Flash brengt ons in het zevende seizoen een grote twist. Dat belooft showrunner Eric Wallace. Volgens hem krijgen we die twist vroeg in het seizoen te zien. Die was namelijk bedoeld voor het einde van de zesde reeks.
“Omdat dit The Flash is, zit er aan het einde van elk seizoen een grote twist. En die zit nu meer midden in het seizoen. Dat heeft ook meteen grote invloed op al onze verhalen in dit zevende seizoen,” vertelde Wallace.

Lees ook: Heel mooi nieuws voor fans 'The Flash'

The Flash
Het zesde seizoen eindigde ermee dat Team Flash de strijd aan bond met Mirror Mistress, waarbij de dame haar echtgenoot doodde. Daarnaast wist ze Sue Dearbon van de moord op haar echtgenoot te beschuldigen. En zit Iris West nog altijd gevangen in het Mirror Universe. Dat belooft dus heel wat interessants voor dit zevende seizoen.

Lees ook: Fans 'The Flash' eisen ontslag volgende actrice

“Tussen de gruwelen en tragedies die gebeuren met deze pandemie, hopen wij wat limonade in de citroen te vinden,” aldus Wallace. “We werken nu opnieuw uit hoe een seizoen van The Flash eruit komt te zien, en dat wordt behoorlijk onvoorspelbaar.”

Bron: TVLine

Lees meer over: The Flash, The CW, Eric Wallace

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws