search
Tyreese is niet alleen in clip 'The Walking Dead'
Series / Trailer

Tyreese is niet alleen in clip 'The Walking Dead'

En is Daryl Dixon nou homoseksueel of niet?Bovenaan dit bericht kun je een nieuwe clip bekijken van het aankomende vijfde seizoen van AMC-serie The Walking Dead. Daarin zien we dat Chad Colemans Tyreese niet alleen is in het huisje waar hij zich bevindt. Wie of wat hem bedreigd zullen we later weten, als het seizoen weer van start gaat.

Verder sprak bedenker Robert Kirkman onlangs over de geaardheid van het personage Daryl Dixon (Norman Reedus). Hij zou mogelijk homoseksueel zijn en dat leidde tot speculatie. Showrunner Scott M. Gimple ging daar in een gesprek met TVLine op in. "Er zijn een aantal zaken over de personages die we nog niet onthuld hebben," vertelde Gimple.

"Maar we houden geen informatie terug om van Daryl's seksualiteit een grote onthulling te maken. Het feit dat er in het vijfde seizoen nog altijd een vraag is over Daryls seksuele orientatie, past goed bij hem: hij is erg gesloten naar andere mensen toe. Maar we hebben al gezien hoe hij langzaam opent voor andere personages en zo kunnen we hem stap voor stap laten zien zoals hij werkelijk is."

Het nieuwe seizoen van The Walking Dead gaat op 12 oktober van start in de Verenigde Staten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen