Geen naaktscène voor Cersei Lannister in 'Game of Thrones' seizoen 5?

Geen Cersie-naaktscène in 'Game of Thrones' S5?

De Kroatische kerk waarin de scène gefilmd moet worden, geeft geen toestemming ervoor.

Zilko Tarici, 27 augustus 2014 om 14:20

HBO's Game of Thrones beschikt over de nodige naaktscènes, maar een aantal van de grootste personages hebben zich tot nog toe niet in hun blootje laten zien. Een van deze personages, Cersei Lannister (Lena Headey), zou het volgend seizoen eigenlijk moeten ontgelden door naakt over de straten van King's Landing te lopen, maar dat lijkt er nu niet van te komen.
De Kroatische kerk in Dubrovnik waar de scène (en vele andere scènes in King's Landing) nu gefilmd zou worden. heeft echter geweigerd deel te nemen aan opnames waarbij naakte lichamen aan bod komen.

Volgens TMZ zou de St. Nicholas-kerk in Dubrovnik een strict beleid hebben, dat openbare uitingen van seksualiteit verbiedt. De plaatselijke filmcommissie geeft daarom de producenten geen toestemming om de scènes daar te filmen. De overige scènes die rond de kerk moeten worden gefilmd, gaan wel gewoon door, maar de producenten van de serie zullen een oplossing moeten vinden om het cruciale stuk uit de boeken tot leven te brengen.

Headey zelf heeft in het verleden aangegeven dat ze niet eerder uit de kleren is gegaan, zodat de scène in kwestie des te harder zou aankomen.

Bron: Cinema Blend

Lees meer over: game of thrones, lena headey, peter dinklage, sean bean

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws