search
Tv-serie 'Groundhog Day' moet gemaakt worden
Series / Nieuws

Tv-serie 'Groundhog Day' moet gemaakt worden

De bekende film van wijlen Harold Ramis en met acteur Bill Murray moet naar televisie.

In 1993 was de film Groundhog Day een grote hit en nog altijd zijn er heel wat fans van de film van regisseur Harold Ramis en acteur Bill Murray. Nu lijkt het erop dat het gegeven in de film wordt gebruikt voor een tv-serie.

In de film wordt Murray's personage Phil Connors iedere dag opnieuw wakker. En iedere dag beleeft hij opnieuw dezelfde dag. Met heel wat humor tracht hij uit de benaderde situatie te komen.

Ook een tv-serie?
Tijdens een aflevering van de The Production Meeting Podcast sprak acteur Stephen Tobolowsky over de kans dat de serie werkelijkheid wordt. Tobolowsky speelde in de film de rol van Ned, de man die Phil iedere ochtend tegenkomt. Tobolowsky:

"Er wordt gesproken over een Groundhog Day serie. Een van de producenten van The Goldbergs of Schooled, een van die shows op het Sony-terrein, zag me en zei: 'Oh Stephen! Stephen! We werken aan een Groundhog Day tv-show. Zou jij Ned kunnen zijn voor de tv-show?' En toen zei ik, 'Natuurlijk. Ja. Geen probleem.' ... Maar het is Ned dertig jaar later... Hoe ziet zijn leven er nu uit?"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen