search

Ons nieuws van zaterdag 4 juli 2020

Zac Efron docuserie in de maak voor Netflix en ze verschijnt nog deze maand!
Series / Nieuws

Zac Efron docuserie in de maak voor Netflix en ze verschijnt nog deze maand!

Netflix heeft de nieuwe docuserie 'Down to Earth with Zac Efron' aangekondigd...

Geoffrey Ketels
Er zijn door de jaren heen al heel wat leuke docuseries verschenen op streamingdienst Netflix. Ook nu weer is er een potentieel interessante titel in de maak. Het gaat deze keer om een docuserie die draait rond acteur Zac Efron.

In de gloednieuwe serie maakt Zac Efron een wereldreis samen met wellnessexpert Darin Olien. In de trailer die eerder van de serie verscheen vertelde Zac zelf het volgende:

"We reizen samen de wereld rond op zoek naar nieuwe perspectieven op een aantal zeer oude problemen. De belangrijkste hoofdbestanddelen van het moderne leven zijn ongetwijfeld voedsel, water en energie".

Samen gaan ze op zoek naar een manier om niet alleen gezond, maar ook duurzaam te leven. In de serie onderzoekt Zac hoe 'down to earth' hij nu in werkelijkheid is en dat leidt tot een aantal verrassende vaststellingen.

10 juli
De nieuwe docuserie Down to Earth with Zac Efron is te bekijken op Netflix vanaf 10 juli. Echter werd er door Netflix nu al een trailer de wereld ingestuurd. Wie dus niet kan wachten tot 10 juli kan door het bekijken van de onderstaande trailer alvast een leuk voorsmaakje krijgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu al einde verhaal voor Riverdale-spin-off 'Katy Keene'
Series / Nieuws

Nu al einde verhaal voor Riverdale-spin-off 'Katy Keene'

Er werd veel van verwacht, maar de serie \'Katy Keene\' verdwijnt al na amper één seizoen van het kleine scherm...

Geoffrey Ketels
Slecht nieuws voor de Riverdale-spin-off Katy Keene. The CW heeft namelijk bekend gemaakt dat er geen vervolg meer zal verschijnen.

Riverdale kan nog altijd rekenen op een aanzienlijke populariteit. Dat kan echter niet worden gezegd van de spin-off genaamd Katy Keene. Zender The CW heeft dan ook ondertussen bekend gemaakt dat de tegenvallende kijkcijfers er voor hebben gezorgd dat er geen extra seizoen meer zal verschijnen. Daarmee klokt Katy Keene af op precies één seizoen.

HBO Max
In een poging om toch nog wat harten te veroveren voor de spin-off van Riverdale werd er door Warner Bros. Television voor gekozen om de serie toe te voegen aan het Amerikaanse HBO Max. Waarom ze dit toch nog probeert? Omdat de kans volgens verschillende geruchten bijzonder groot is dat Warner Bros. Television nog zal proberen om de serie onder te brengen bij een ander netwerk. Of men daar ook in zal slagen is uiteraard nog maar de vraag.

Het nieuws komt hard aan bij Lucy Hale. Zij reageerde op emotionele wijze op het cancellen van de reeks via Instagram. In haar reactie liet ze het volgende optekenen; "Er komt geen tweede seizoen. Dat gebeurt soms. Het is niet voor het eerst dat dit mij overkomt, maar elke keer breekt mijn hart een beetje". Toch kijkt de actrice gelukkig terug op wat ze zelf bestempeld als één van de absolute hoogtepunten van haar leven.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix abonnement kan nog veel duurder worden
Series / Streaming-diensten

Netflix abonnement kan nog veel duurder worden

Als Netflix de prijzen flink omhoog gooit, leidt dat niet tot veel minder abonnees.

Er komen steeds meer streamingdiensten op de markt. Je zou denken dat er daardoor heel goed op de prijs van streamingdiensten gelet moet worden. Maar opvallend genoeg, lijkt dat nog best een beetje mee te vallen.

Vandaag lezen we dat Netflix best wat duurder zou kunnen worden. Dat stelt Variety op basis van een onderzoek dat Coewen & Co. verzorgde. 47 procent van de mensen stelde in december 2019 nog dat ze wel bereid zouden zijn om meer te betalen voor Netflix. In mei was dat 55 procent, dus meer dan eerst.

Andere streamingdiensten
Er zijn heel wat streamingdiensten beschikbaar, maar weinig hebben zoveel materiaal in hun aanbod als Netflix dat heeft. Disney+ heeft bijvoorbeeld te lijden onder het gebrek aan echt nieuwe content en voegt vooral films en series toe die we al kennen. Al komt daar de komende maanden wel verandering in. En ook Amazon Prime Video en Videoland vallen op door het minder grote aanbod dan Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tv-serie 'Groundhog Day' moet gemaakt worden
Series / Nieuws

Tv-serie 'Groundhog Day' moet gemaakt worden

De bekende film van wijlen Harold Ramis en met acteur Bill Murray moet naar televisie.

In 1993 was de film Groundhog Day een grote hit en nog altijd zijn er heel wat fans van de film van regisseur Harold Ramis en acteur Bill Murray. Nu lijkt het erop dat het gegeven in de film wordt gebruikt voor een tv-serie.

In de film wordt Murray's personage Phil Connors iedere dag opnieuw wakker. En iedere dag beleeft hij opnieuw dezelfde dag. Met heel wat humor tracht hij uit de benaderde situatie te komen.

Ook een tv-serie?
Tijdens een aflevering van de The Production Meeting Podcast sprak acteur Stephen Tobolowsky over de kans dat de serie werkelijkheid wordt. Tobolowsky speelde in de film de rol van Ned, de man die Phil iedere ochtend tegenkomt. Tobolowsky:

"Er wordt gesproken over een Groundhog Day serie. Een van de producenten van The Goldbergs of Schooled, een van die shows op het Sony-terrein, zag me en zei: 'Oh Stephen! Stephen! We werken aan een Groundhog Day tv-show. Zou jij Ned kunnen zijn voor de tv-show?' En toen zei ik, 'Natuurlijk. Ja. Geen probleem.' ... Maar het is Ned dertig jaar later... Hoe ziet zijn leven er nu uit?"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze nieuwe series toe

Bekijk hier ons complete overzicht met de nieuwe toevoegingen van deze week.

Na een paar toegegeven vrij matige weken, was deze week weer eens raak op Disney+ met nieuwe toevoegingen. Er verschenen een paar leuke nieuwe series op en daarnaast kwamen er weer nieuwe afleveringen online te staan.

Laten we beginnen met de nieuwe afleveringen, want daar kunnen we natuurlijk het een en ander over vertellen.

Nieuwe afleveringen
Allereerst de nieuwe afleveringen. Het gaat om deze series:
A Dog's Life with Bill Farmer (S01E08): In deze aflevering van de serie, kijkt Bill Farmer naar sterrenhonden en paarden.
Family Sundays (S01E35): Deze aflevering staat in het kader van Peter Pan.
One Day at Disney (S1E31): In deze aflevering volgen we Zama MAgudulela, die meewerkt aan The Lion King in Madrid.


Nieuwe series
En dan de nieuwe series, dat zijn deze:
Animal ER: De medewerkers van de Gulf Coast Veterinary Specialists behandelen huisdieren en exotische dieren om weer helemaal gezond te worden.
Ice Road Rescue (4 seizoenen): Hoog in de koude bergen van Noorwegen redden dappere reddingswerkers mensen die gestrand zijn in levensgevaarlijke gebieden.
Soy Luna: Luna Valentine woont in Mexico en beleeft heel wat avonturen met al haar vriendinnen.
Ducktales (2 seizoenen): In deze serie volgen we Dagobert Duck en zijn drie neefjes.
Unlikely Animal Friends (3 seizoenen): Sommige dieren worden vrienden, zonder dat je je dat voor zou stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alexandra Daddario geniet in bikini van een waterval
Series / Celebrity

Alexandra Daddario geniet in bikini van een waterval

Ze staat heel duidelijk te genieten van het stromende water dat over haar heen valt.

Actrice Alexandra Daddario houdt duidelijk van zwemmen. Op haar Instagram heeft ze een prachtige foto geplaatst waarop je haar onder een waterval kan zien.

Daddario geniet duidelijk van het heerlijke water. De actrice moet ook wel, want ze was onder meer te zien in de film Baywatch, waarin ze een van de beste strandwachters van de Amerikaanse stranden speelde. Ze houdt ook wel van films met Dwayne Johnson erin, want zo was ze ook in San Andreas te zien samen met Johnson.

Alexandra Daddario
Alexandra Daddario beleefde haar doorbraak in Hollywood pas echt toen ze te zien was in de Percy Jackson-films. Maar ze was ook in tal van televisieseries te zien, waarvan True Detective de meest opvallende was. Met haar rol in die serie schudde ze haar imago van een tieneridool definitief af.

Daddario is 34 jaar oud en werd geboren in New York City. Ze is al sinds 1998 actief als actrice. Dit jaar is ze enkel te horen in de animatiefilm Superman: Man of Tomorrow.

Bekijk hier de foto op de Instagram-pagina van Daddario.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' vindt nieuw castlid voor vierde seizoen!
Series / Nieuws

'Stranger Things' vindt nieuw castlid voor vierde seizoen!

De nieuwe reeks van de Netflix is op een later moment dit of volgend jaar te zien.

Stranger Things vindt voor het vierde seizoen nog een nieuw castlid. Acteur Joel Stoffer heeft getekend voor het aankomende nieuwe seizoen. Wie hij gaat spelen is nog niet zeker.

Fans moeten nog altijd bijkomen van het schokkende einde van het derde seizoen en zitten nu natuurlijk te wachten op de vierde reeks. Acteur Stoffer tekende om een van de rollen van het seizoen, maar nam nog niets op. "Ik verwacht ook niet dat het iets wordt voor de langere termijn, maar het zit er wel aan te komen."

Lees ook: 'Stranger Things'-einde nu al bekend

Kort te zien
"Ze zullen we bellen en dan reis ik naar Georgia, naar Atlanta en neem ik het op. Dat is dan op het moment dat ze er klaar voor zijn om weer verder te gaan. Want op dit moment ligt het natuurlijk al enige tijd stil en is er nog geen nieuwe planning gemaakt."

Lees ook: Grote nieuwe gastrollen in 'Stranger Things'!

De acteur zal dus op een gegeven moment te zien zijn in het vierde seizoen. Hij is een van de gastrollen in de show, waarbij de broers Duffer die de serie maken, al beloofd hadden dat er heel wat leuke gastrollen in zitten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten wanneer de volgende 'Star Trek'-serie te zien is
Series / Nieuws

We weten wanneer de volgende 'Star Trek'-serie te zien is

Star Trek: Lower Decks brengt een heel nieuwe vibe naar de franchise en doet iets heel nieuws.

Eindelijk weten we wanneer de volgende nieuwe Star Trek-serie te zien is. Vanaf 6 augustus plaatst CBS All Access elke week een nieuwe aflevering van de serie online.

De serie zal tien afleveringen krijgen in het eerste seizoen. Het gaat om een animatieserie die draait om de crewleden van een van de bekendste ruimteschepen van Starfleet. Waar we normaal de bemanning op de brug volgen, gaat het nu om de mensen die achter de schermen de schepen draaiende houden.

Lees ook: 'Star Trek: Lower Decks' wordt grappigste Trek ooit

Nieuwe serie
Lower Decks is een van de vele nieuwe series die CBS maakt in de franchise. We krijgen in elk geval dit jaar nog een derde seizoen van Star Trek: Discovery. Daarna komt er een tweede seizoen van Star Trek: Picard.

Lees ook: 'Star Trek: Lower Decks' speelt zich af in 2380

Ook nieuw zijn series als Star Trek: Strange New Worlds die draait om Captain Pike en Spock, en Section 31. Naar het schijnt wordt er nog gewerkt aan meer series en wil CBS uiteindelijk in de luxe zitten dat er elke week een nieuwe Trek-aflevering te zien is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvels 'Hawkeye': Dit moet je weten
Series / Featured

Marvels 'Hawkeye': Dit moet je weten

Vandaag vertellen we je alles wat je over deze serie van Disney+ moet weten.

Hawkeye is een van de vele series waar Marvel Studios aan werkt. De show zal te zien zijn op streamingdienst Disney+ en draait uiteraard om Clint Barton. Hij is de held die we al jaren hebben kunnen volgen in het MCU.

Maar Clint kreeg nooit een eigen film. Om daar nu aan tegemoet te komen, krijgt het personage dan maar een eigen serie. Vandaag vertellen we je alles wat je over de serie moet weten.

Lees ook: 'Hawkeye' bevat een wel heel interessant personage

Wanneer te zien?
Tijdens de SDCC 2019 werd aangekondigd dat de serie in de herfst van 2021 te zien is op Disney+. Helemaal zeker is dat door de coronacrisis helaas niet meer. Het kan goed dat de serie wordt uitgesteld.

Lees ook: Disney+ vindt werktitel voor 'Hawkeye'-serie

Wie is te zien?
In elk geval keert acteur Jeremy Renner terug als Hawkeye. Het gerucht gaat dat ook Hailee Steinfeld te zien zal zijn als Kate Bishop, al is dat nog steeds niet bevestigd.

Lees ook: Hailee Steinfeld ontwijkt 'handig' vraag over Marvel-serie 'Hawkeye'

Het verhaal
In elk geval weten we wel dat er gezocht wordt naar een actrice voor de rol van Kate Bishop. In de serie zien we hoe Kate de nieuwe Hawkeye moet worden en hoe Clint Barton haar daartoe opleidt.

Lees ook: MCU's 'Hawkeye'-serie waarschijnlijk ook uitgesteld

De serie zou verder gebaseerd worden op de comics Hawkeye van Matt Fracion, David Aaj en Javier Pulido. Daarin zien we Clint op een heel andere manier, iemand die heel vaak pech heeft en echt zijn best doet om zijn buurt veilig te houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen