search
Mini-reünie 'Friends' bij Jimmy Kimmel
Series / Video/clip/featurette

Mini-reünie 'Friends' bij Jimmy Kimmel

Bekijk een vijf minuten durende sketch met de hoofdpersonen van de hitserie.



Volgende maand is het twintig jaar geleden dat hitserie Friends zijn première beleefde. Om die reden was er tijdens een aflevering van Jimmy Kimmel Live een mini reünie met Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow. De vijf minuten durende sketch begon met de aanwezigheid van Aniston op de show, waarop Kimmel haar vertelde een groot van van de serie te zijn.

Hij wilde wat "fan fictie" met haar naspelen. Vlak daarna verschenen plotseling Cox en Kudrow op de nagebouwde set van het appartement van Rachel en Monica. Die zou volgens Kimmel 80.000 dollar gekost hebben om na te bouwen. Helaas verschenen David Schwimmer, Matthew Perry en Matt LeBlanc niet ten tonele, maar daar had Kimmel een mooie oplossing voor: hij speelde zelf de rol van Ross.

De verrassing is niet de enige manier waarop het twintigjarig bestaan van Friends gevierd zal orden. Er wordt in Manhattan in september een replica van het Central Perk koffiehuis nagebouwd, waar mensen gratis koffie kunnen krijgen. Verder is ook James Michael Tyler daar te zien. Hij speelde in de serie Gunther, de barista van het koffiehuis.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen