Uitgelicht: gloednieuwe on-demanddienst NLziet

ST neemt deze gloednieuwe on-demanddienst onder de loep en zoekt naar de 5 unieke kenmerken.

Tako, 28-08-2014 16:51

Eind vorig jaar kondigden RTL, SBS en de NPO een unieke samenwerking aan. Ons televisielandschap is namelijk ingrijpend aan het veranderen en daarom sloegen deze drie zendergroepen de handen ineen om ons, de kijker, tegemoet te komen. Het kerstkindje werd gedoopt NLziet en geeft toegang tot series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van deze grote Nederlandse zenders. Serietotaal neemt deze gloednieuwe on-demanddienst onder de loep en zoekt naar de 5 unieke kenmerken waarmee NLziet zich van alle andere onderscheidt.
1. Hollands glorie
NLziet biedt al het goede van RTL, SBS en de Nederlandse Publieke Omroep. Dat aanbod bestaat momenteel uit 2.938 programma's, series en films (30.942 afleveringen!) die samen goed zijn voor 12.260 uur kijkplezier. Ook exclusieve films en series als Intouchables en Agents of S.H.I.E.L.D. zijn er gewoon te vinden. Uiteraard is alles te bekijken via smartphone, tablet en laptop. Ondersteuning voor je Smart-TV middels Chromecast is al mogelijk en wordt steeds beter.

2. Snelle beschikbaarheid en voorruit kijken
Wachten is irritant. Op NLziet zijn de meeste uitzendingen al binnen vijf minuten na uitzending beschikbaar en in sommige gevallen zijn er programma's vooruit te kijken. Bovendien kun je ook een enorme berg aan programma's of series tot een jaar terugkijken. Dit in tegenstelling tot veel andere diensten, zoals veel digitale TV abonnementen, waar dit vaak maar 7 tot 14 dagen is.

3. Overzichtelijk
Je hoeft niet meer moeilijk te doen om je favoriete programma's te kunnen kijken, alles is gewoon beschikbaar via één portal. Geen gedoe meer met verschillende zenders, sites, apps etc. om iets te bekijken. Alles lekker overzichtelijk en knus bij elkaar. En dankzij de slimme zoekfunctie zijn programma's makkelijk te vinden.

4. Lage kosten, hoge kwaliteit, enorm aanbod
Je betaalt een vast bedrag per maand en krijgt in ruil daarvoor toegang tot een enorm aanbod aan content. Ook hoef je hierdoor niet meer los af te rekenen per programma.

5. Geen reclame en Alerts
Uiteraard is NLziet reclamevrij en kun je pauzeren op de momenten waarop het jou het beste uitkomt. Daarnaast zijn er de zogenaamde 'slimme alerts'. Deze geven je een notificatie zodra een nieuwe aflevering van je favoriete serie online is.

Dus 5 prima redenen om NLziet serieus onder je 'eigen loep' te leggen. De eerste maand is gratis, daarna zijn de kosten €7,95 p/m maar je kunt op elk moment weer opzeggen. Proberen maar!


Bron: NLziet

Lees meer over: nlziet

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam