'Batwoman' vindt nu al een nieuwe hoofdrolspeelster

Batwoman vindt nu al een nieuwe hoofdrolspeelster

Er is een nieuwe actrice gevonden voor de hoofdrol en dat wordt een heel nieuw personage.

Jim Pedd, 10 juli 2020 om 10:22

The CW heeft een nieuwe Batwoman gevonden. Fans waren behoorlijk verrast toen Ruby Rose aankondigde dat ze wilde opstappen als Batwoman. We weten nog niet helemaal waarom ze stopte, maar het schijnt te maken te hebben met het drukke opnameschema en de tijd die ze in Vancouver door moest brengen.
Mogelijk gaan in januari 2021 de camera’s al rollen voor het tweede seizoen. En dat zette bepaalde druk op het vinden van een vervanger. Die is nu gevonden in Javicia Leslie, die een nieuwe heldin met de naam Ryan Wilder zal spelen.

Lees ook: 'Batwoman'-vertrek zorgt voor groot plotgat

Heel erg vereerd
“Ik ben echt enorm trots dat ik de eerste zwarte actrice ben die de iconische rol van Batwoman mag spelen op televisie en als biseksuele vrouw ben ik vereerd om me bij deze baanbrekende serie te voegen, die zoveel heeft kunnen betekenen voor de LHBTI+-gemeenschap,” vertelde Leslie.

Lees ook: Zorgt 'Batwoman'-gedoe voor problemen met de Arrowverse-crossover?

Haar personage is nieuw, niet zoals Kate Kane, maar echt helemaal anders. En het is een dame die “in een busje woont. Ryan is het meest gevaarlijke type vechter: heel vaardig en heel ongedisciplineerd. Een lesbienne. Atletisch. Ruw. Gepassioneerd. Feilbaar. En geen typische Amerikaanse heldin.”

Bron: Deadline

Lees meer over: Batwoman, The CW, Javicia Leslie, Ruby Rose

Populair nieuws