'Batwoman'-vertrek zorgt voor groot plotgat

'Batwoman'-vertrek zorgt voor groot plotgat

Er lijkt iets mis te gaan bij Batwoman door het vertrek van Ruby Rose uit de serie.

Jim Pedd, 21 juni 2020 12:58

Batwoman keert volgend jaar weer terug op televisie. Maar de serie brengt nu al heel wat grote series naar The CW en het Arrowverse. Dat heeft een belangrijke reden: het vertrek van Ruby Rose als Kate Kane. En dat zorgt voor een plotgat.
De serie Batwoman zal Ruby Rose niet gewoon vervangen. Er wordt dus een geheel nieuwe hoofdrolspeelster gevonden die straks een andere heldin moet spelen. De verdwijning van Batwoman zal zelfs een centrale rol krijgen in het tweede seizoen. Maar toch.

Lees ook: Zorgt 'Batwoman'-gedoe voor problemen met de Arrowverse-crossover?

Een plotgat
Volgens Redditer Funbun71 zit er een regel dialoog in Crisis on Infinite Earths die voor een plotgat zorgt. The Monitor zegt in het tweede uur van de mega-crossover dat Kate Kane “de Bat van de toekomst” is. Dat betekent dus meteen dat er nu iets mis gaat.

Lees ook: Gerucht: Dit is hoe 'Batwoman' Kate Kane gaat dumpen

Kate Kane zal namelijk hooguit een paar weken of maanden lang de Bat van de toekomst zijn, alvorens ze spoorloos verdwijnt en het personage vervangen wordt door een nieuwe. Dat betekent dus ook meteen dat Kane geen echte opvolger is van Bruce Wayne’s Batman, zoals men wel wilde signalleren met het dialoog.

Bron: Reddit

Lees meer over: Batwoman, The CW, Arrowverse, Kate Kane, Ruby Rose

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws