search
Legendarische serie 'Dexter' vanaf nu geheel te streamen!
Series / Nieuws

Legendarische serie 'Dexter' vanaf nu geheel te streamen!

Eerder voegde Amazon Prime Video ook al alle seizoenen toe van 'The X-Files'...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van de serie Dexter! Vanaf nu zijn immers alle seizoenen van de populaire reeks te streamen op Amazon Prime Video!

Het is zeker niet voor het eerst dat Dexter wordt aangeboden aan een streamingdienst. In het verleden werd er ook reeds voor gekozen om de seizoenen aan te bieden aan zowel Netflix als Videoland, maar beide partijen bleken daarin niet geïnteresseerd te zijn. Dat was dus wel het geval voor Amazon Prime Video. Alle acht de seizoenen die van de serie zijn verschenen zijn vanaf nu dan ook te bekijken bij de streamingdienst.

Ontzettend populair
Dat zowel Netflix als Videoland geen brood zagen in de aankoop van de exclusieve rechten van Dexter is opvallend te noemen. De reeks kan namelijk rekenen op een ongelofelijke populariteit. Ook op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB scoort de serie met 8,6/10 uitstekend.

In ieder geval, ben jij een grote fan van Dexter of heb je nog eigenlijk helemaal niets van deze serie gezien? In dat geval kan je nu alle seizoenen bekijken exclusief op Amazon Prime Video!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen