Netflix gaat meer Nederlandse & Belgische series produceren

Nog meer Nederlandse & Belgische Netflix series

De streamingdienst heeft zelfs een extra manager aangesteld voor de Benelux...

Geoffrey Ketels, 10 juli 2020 om 15:09

Netflix heeft bekend gemaakt dat het een nieuwe manager heeft aangesteld welke zich uitsluitend gaat richten op het aankopen en coproduceren van unieke content voor de Benelux.
Het is Janey van Ierland, hier in Nederland reeds bekend als manager van onder meer Carice van Houten die vanaf augustus de taak als manager voor Benelux content bij Netflix voor haar rekening zal nemen. De aanstelling benadrukt eens temeer dat Netflix in de komende jaren nog volop wil gaan inzetten op het produceren van meer Nederlands en Belgische content.

Amsterdam
Van Ierland zal haar activiteiten ontplooien vanuit het Europese hoofdkantoor van Netflix in Amsterdam. De voorbije weken en maanden werden er door Netflix alvast verschillende nieuwe producties aangekondigd. Zo is er het tweede seizoen van Undercover, maar ook de nieuwe reeksen Dirty Lines en Grond.

Eén ding lijkt met de aanstelling van Janey van Ierland in ieder geval vast te staan, de kans is bijzonder groot dat we ook in de komende jaren nog heel wat unieke Nederlandse en Belgische producties op Netflix voor de kiezen zullen krijgen!

Lees meer over: Netflix, serie, series, Nederlandse series, Belgische series

Populair nieuws