BBC-serie 'Get Even' komt binnenkort naar Netflix

BBC-serie 'Get Even' komt binnenkort naar Netflix

De reeks moet het gat opvangen dat onder meer 'Pretty Little Liars' achter heeft gelaten...

Geoffrey Ketels, 13 juli 2020 om 13:56

Netflix mag binnenkort een gloednieuwe serie verwelkomen op haar streamingdienst. Het gaat om Get Even, een tiendelige reeks die is geproduceerd in opdracht van de BBC.
Onder meer het verdwijnen van de serie Pretty Little Liars heeft een gat achtergelaten in het aanbod van Netflix. Dat gat lijkt later deze maand alvast (deels) te worden opgevuld. Dan verschijnt namelijk de serie Get Even op de streamingdienst. De serie speelt zich uiteraard af op een hogeschool en bestaat uit 10 afleveringen.

Pestgedrag
De serie Get Even vertelt het verhaal van Kitty Wei, Bree Deringen, Margot Rivers en Olivia Hayes. Samen willen zij alles in het werk stellen om er voor te zorgen dat het pestgedrag op de hogeschool tot het verleden gaat behoren. Om dat voor mekaar te krijgen richten ze onder de naam DGM (Don't Get Mad) een team op die het pestgedrag op de school gaat aanpakken.

Dat klinkt als een geweldig idee, maar plots wordt één van de targets van de groep vermoord. Het vermoorde target houdt bovendien een tekst vast met 'DGM' waardoor iedereen er meteen vanuit gaat dat de groep achter de moord zit.

Get Even is vanaf 30 juli te bekijken op Netflix. Ben jij wel al te vinden voor een voorsmaakje? Dat krijg je met de onderstaande trailer!


Lees meer over: Get Even, serie, series, BBC serie, BBC, Netflix

Populair nieuws