Release nieuwe serie 'Star Wars: The Bad Batch' op Disney+ duurt nog wel even

Star Wars: The Bad Batch laat lang op zich wachten

Het gaat nog wel even duren voordat we de nieuwe serie op Disney+ te zien krijgen.

Jim Pedd, 18 juli 2020 om 10:33

Maandag kondigden Lucasfilm en Disney+ aan dat er een nieuwe animatieserie zou komen: Star Wars: The Bad Batch. De serie moet in 2021 debuteren. Alleen hebben we er nog niets van gezien. Wanneer zal dat zijn?
Een van de fans vroeg wanneer we een eerste trailer te zien zullen kijken. Daar reageerde een medewerker van Lucasfilm op met de opmerking dat dit “voorlopig niet” zal zijn. Er is nog heel wat werk te doen, voordat we een eerste blik op de show krijgen.

Star Wars: The Bad Batch
De serie komt voort uit Star Wars: The Clone Wars. Daarin zagen we de Bad Batch, een groep klonen die niet helemaal normaal bleek te zijn. Ze waren een hit en krijgen nu dus een eigen serie. Disney+ gaf de volgende synopsis vrij:

De serie volgt de elite en experimentele klonen van de Bad Batch, die hun weg zoeken in een snel veranderend sterrenstelsel in de directe nasleep van de Clone War. Leden van de Bad Batch, een uniek squad van klonen die genetisch verschillen van hun broers in het Clone Army - elk met een eigen exceptionele vaardigheid die hen buitengewoon effectieve soldaten en een formidabele crew maakt. In het tijdperk na de Clone War, nemen zij gevaarlijke missies op zich terwijl ze zoeken naar een nieuw doel in het leven.

Bron: Twitter

Lees meer over: Star Wars The Bad Batch, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws