search

Ons nieuws van zaterdag 18 juli 2020

'The Walking Dead' brengt nieuwe groep in finale
Series / Nieuws

'The Walking Dead' brengt nieuwe groep in finale

Seizoen 10 eindigt met de groep The Commonwealth, die ons snel richting het einde van de comics zal brengen.

Het tiende seizoen van The Walking Dead is nog altijd niet afgerond. Door de coronacrisis had men niet de beschikking over de juiste apparatuur om de finale af te maken. Nu wel en dus komt het nieuws langzaam weer op.

Vandaag horen we dat er een heel nieuwe groep naar de finale komt. Dat wordt zeer, zeer waarschijnlijk The Commonwealth, waarmee er een gigantische sprong naar het einde van de comics gemaakt wordt.

Lees ook: 'The Walking Dead' ging met dit moment te ver

The Commonwealth
In het tiende seizoen kwamen Ezekiel, Eugene en Yumiko het eccentrieke personage Princess tegen. In de comics is zij een van de inwoners van de Commonwealth, een aan elkaar gekoppelde groep nederzettingen met meer dan 50.000 leden. Die hebben goede technologie en kunnen prima overleven in deze nieuwe wereld.

Lees ook: Zo kan 'The Walking Dead' door na de comics

Angela Kang, showrunner, laat nu weten dat we hen snel gaan zien. Zij vertelde: "Natuurlijk hebben we deze nieuwe groep van vier, met Princess en Ezekiel en Eugene en Yumiko, die op weg zijn en daar gaan we wat interessante twists zien. En dan is er het grotere verhaal dat we al het hele seizoen volgen rond de Whisperers. Nu Alpha weg is en Beta nu de leiderschapsrol op zich moest nemen, met zijn gezicht dat half Alpha en half Beta is, gaan we zien dat onze mensen eindelijk tegen hen op staan."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lost in Space' seizoen 3: Dit moet je weten
Series / Featured

'Lost in Space' seizoen 3: Dit moet je weten

De serie van Netflix krijgt nog 1 seizoen en is dan helemaal voorbij.

Nog voordat Netflix formeel bevestigde dat Lost in Space een derde seizoen zou krijgen, werd er al aan gewerkt. De makers besloten namelijk snel verder te gaan met het verhaal.

Dat vertrouwen was helemaal terecht, bleek wel uit het feit dat de serie snel na de première van het tweede seizoen ook een derde reeks besteld kreeg. Maar wat weten we daar al over?

Lees ook: Netflix-serie 'Lost in Space' krijgt een 3e en laatste seizoen!

Wanneer te zien?
Allereerst is er natuurlijk de vraag wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Dat is uiterst moeilijk te voorspellen. Het eerste seizoen was in april 2018 te zien. De tweede reeks zagen we pas op 24 december 2019, meer dan een jaar na het eerste. De kans is dus groot dat het derde seizoen pas eind halverwege 2021 te zien zal zijn, als dat al gehaald wordt door de vertraging waar het coronavirus ongetwijfeld voor gezorgd zal hebben.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Lost in Space' seizoen 2!

Wie keren terug?
Lost in Space is natuurlijk niets zonder de familie Robinson. Dus we durven wel te voorspellen wie er terug keren:
Molly Parker is Maureen Robinson
Toby Stephens is John Robinson
Taylor Russell is Judy Robinson
Maxwell Jenkins is Will Robinson
Mina Sundwall is Penny Robinson
En waarschijnlijk gaan we ook Sibongile Mlambo weer zien als Angela. Ook zijn schurken Dr. Smith (Parker Posey en Don West (Ignacio Serricchio) weer te zien.

Het plot
Het derde seizoen is het laatste. Dan wordt de toekomst van de Robinson-familie dus voor altijd beslist en zullen we dus zien hoe (en of) ze uiteindelijk terug kunnen keren op planeet Aarde. Het einde van het tweede seizoen liet sowieso zien dat de familie het nog moeilijk gaat krijgen.

Lees ook: Eerste trailer Netflix hitserie 'Lost in Space' seizoen 2!

De kinderen en de ouders werden immers opgesplitst. Als gevolg daarvan is het niet heel gemakkelijk voor iedereen, want nu moeten ze elkaar eerst weer zien te vinden. Verder biedt dit laatste seizoen, mede doordat de makers nu al weten dat dit de serie moet laten eindigen, ook echt een mooi afgerond verhaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De langverwachte fantasyserie 'Cursed'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De langverwachte fantasyserie 'Cursed'

Alle afleveringen van het eerste seizoen zijn vanaf nu op Netflix te bekijken...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor iedereen die fan is van fantasyseries. Het eerste seizoen van de langverwachte serie Cursed is namelijk vanaf nu te streamen op Netflix!

Cursed is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wheeler en Frank Miller. Zij gingen aan de slag met het verhaal van Koning Arthur waarna ze er een volledig eigen wending aan gaven. Het resultaat is een bijzondere fantasyserie waarvan de verwachtingen hooggespannen staan. Ze zou volgens velen zelfs de leegte moeten nalaten die de HBO-hitserie Game of Thrones achter heeft gelaten.

Lees ook: 'Cursed': Dit moet je weten over de nieuwe Netflix-knaller

Miljoenenproductie
Aan de fondsen die er voorzien werden voor de productie zal het alvast niet liggen. Cursed is dan ook uitgegroeid tot een absolute miljoenenproductie en dat zie je.

Netflix zelf beschreef de reeks als een coming-of-age verhaal welke actuele thema's aan bod laat komen zoals bijvoorbeeld natuurproblemen, religieuze problemen evenals oorlogen zonder doel. De hoofdrol in de reeks is bovendien weggelegd voor een bekende van Netflix. Actrice Katherine Langford schitterde voorheen dan ook reeds in de serie 13 Reasons Why.

Wil je graag het eerste seizoen van Cursed ontdekken? Dan is dat vanaf nu mogelijk op Netflix. Wie een voorsmaakje wil kan daarvoor alvast even de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe staat het ervoor met Netflix-serie 'Jupiter's Legacy'?
Series / Nieuws

Hoe staat het ervoor met Netflix-serie 'Jupiter's Legacy'?

We horen voor het eerst in tijden weer iets over de aankomende superheldenserie van Netflix.

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Netflix de cast van Jupiter's Legacy onthulde. Ondertussen is men alweer gewisseld van showrunner en hebben we wat beelden van de set gezien.

Maar het was behoorlijk lang stil. Tot nu dan. Een fan vroeg bedenker Mark Millar naar de status van de serie. Hij onthulde: "Het FX-team werkt er op dit moment aan. Deze serie is als een grote Marvel-film met meer dan acht afleveringen, dus er moet veel gedaan worden met de post-productie. Het zal dus nog even duren, maar je gaat ervan houden."

Lees ook: 'Jupiter's Legacy': Dit moet je weten over de Netflix-serie

Jupiter's Legacy
De serie vertelt het verhaal van een aantal generaties aan superhelden. We zien helden die in de jaren dertig krachten kregen en volgen hun kinderen en kleinkinderen die niet kunnen voldoen aan de torenhoge verwachtingen die aan hen klampen.

Lees ook: Netflix-serie 'Jupiters Legacy' uit de problemen?

De serie zou eigenlijk gemaakt worden door Steven S. DeKnight, maar na een paar maanden stapte hij op en werd hij vervangen door Sang Kyu Kim.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-fans zijn echt blij met 'The Bad Batch'
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans zijn echt blij met 'The Bad Batch'

De spin-off van Star Wars: The Clone Wars moet volgend jaar ergens te zien zijn.

Disney+ brengt ons een spin-off van Star Wars: The Clone Wars. Die animatieserie leidt straks tot The Bad Batch, een heel nieuwe animatieserie. Fans zijn daar enorm blij mee.

The Bad Batch is de volgende animatieserie in de franchise. Die moet volgend jaar ergens te zien zijn en wordt wederom gemaakt door Dave Filoni, het creatieve brein achter The Clone Wars.

Lees ook: Toch meer 'Star Wars: The Clone Wars' op komst?

The Bad Batch
Vorig jaar waren er al geruchten over een spin-off van Star Wars: The Clone Wars. Fans dachten een tijdje dat die animatieserie zou gaan draaien om Ahsoka Tano, maar die gaat zich dus focussen op een heel unieke ploeg aan klonen.

Lees ook: Belangrijk plotgat 'Star Wars: The Clone Wars' uitgelegd

The Bad Batch is een team van klonen met een andere genetische code dan hun collega's. Ze werken als huurlingen samen om het hoofd boven water te houden. Hen volgen we verder na de gebeurtenissen in de Clone Wars. De serie komt in 2021 naar streamingdienst Disney+. Hieronder reacties!






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kendall Jenner laat haar sexy lijf in bikini zien
Series / Celebrity

Kendall Jenner laat haar sexy lijf in bikini zien

Kendall Jenner is behoorlijk sexy, dat weet ze en dat laat ze heel goed zien.

Kendall Jenner geniet van het lekkere weer in haar bikini. Op haar Instagram plaatste de Kardashian-telg een nieuwe foto van zichzelf waarin je ziet dat ze een behoorlijk sexy lichaam heeft.

Kendall Jenner werd in 1995 geboren en is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, maar verdient vooral veel geld als model en via de kledinglijn die ze samen met haar zusje Kylie heeft. Ook is ze zo nu en dan te zien in diverse televisieseries en films. Zo speelde ze een gastrol in actieserie Hawaii Five-0.

Kendall Jenner
Kendall Jenner is al sinds haar veertiende actief als model. Haar eerste kledingcampagne deed ze voor het merk Forever 21 en de afgelopen tijd vooral ook met het modelabel Kendall and Kylie waar ze dus een van de eigenaars van is. Maar echt populair is Kendall natuurlijk geworden door haar werk in de serie Keeping Up with the Kardashians, waarin ze met haar familie te zien is.

Bekijk op Instagram de foto van Kendall jenner
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog géén 'Falcon and the Winter Soldier' op Disney+
Series / Video/clip/featurette

Nog géén 'Falcon and the Winter Soldier' op Disney+

De Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier verschijnt niet in augustus op Disney+.

Volgende maand zou eigenlijk The Falcon and the Winter Soldier op Disney+ verschijnen. De Marvel-serie is de kick-off voor een hele reeks nieuwe Marvel-verhalen die alleen bestemd zijn voor het kleine scherm.

Via een Disney+ teaser voor de maand augustus wordt duidelijk dat we in augustus niet The Falcon and the Winter Soldier krijgen te zien. Er is een kleine slag om de arm, aangezien de serie mogelijk alsnog wordt geïntroduceerd. Hieronder die teaser, voor de Amerikaanse Disney+.



Uitstel niet onverwacht
Heel onverwacht komt het uitstel van de serie rond de twee Marvel-helden uiteraard niet. Er moeten nog enkele opnames plaatsvinden en waarschijnlijk wordt er nog gekeken wanneer die afgerond zijn zodat er een nieuwe datum geprikt kan worden.

Lees ook: Baron Zemo meer comic-accuraat in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Overigens kan er nu aangenomen worden dat de complete line-up Marvel-series op Disney+, met na The Falcon and the Winter Soldier de series Wandavision en Loki, wordt opgeschoven.

Hieronder nogmaals de teaser voor de drie genoemde Disney+/Marvel-series.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser trailer 'Chucky'!
Series / Trailer

Teaser trailer 'Chucky'!

Eerste beelden uit een heuse serie over Chucky uit de Child's Play films!

Los van de verder vermakelijke reboot van verleden jaar, verschenen er al zeven Child's Play-films rond de bekende pop Chucky. Eerder werd al aangekondigd dat er een serie rond de pop komt en nu is daarvoor een teaser onthuld!

De serie komt van de hand van franchise-bedenker Don Mancini en producent David Kirschner. Het eerste seizoen zal een vervolg zijn op de films en er verschijnen naar verwachting tien afleveringen. Check hieronder de eerste teaser voor Chucky!



Lees ook: Nieuwe details bekend aanstaande 'Chucky'-serie

De stem van Charles Lee "Chucky" Ray wordt opnieuw ingesproken door Brad Dourif en Mancini kondigde ook aan dat er naast deze nieuwe series ook gewoon films zullen blijven verschijnen.

Chucky moet in 2021 op Syfy verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Release nieuwe serie 'Star Wars: The Bad Batch' op Disney+ duurt nog wel even
Series / Nieuws

Release nieuwe serie 'Star Wars: The Bad Batch' op Disney+ duurt nog wel even

Het gaat nog wel even duren voordat we de nieuwe serie op Disney+ te zien krijgen.

Maandag kondigden Lucasfilm en Disney+ aan dat er een nieuwe animatieserie zou komen: Star Wars: The Bad Batch. De serie moet in 2021 debuteren. Alleen hebben we er nog niets van gezien. Wanneer zal dat zijn?

Een van de fans vroeg wanneer we een eerste trailer te zien zullen kijken. Daar reageerde een medewerker van Lucasfilm op met de opmerking dat dit "voorlopig niet" zal zijn. Er is nog heel wat werk te doen, voordat we een eerste blik op de show krijgen.

Star Wars: The Bad Batch
De serie komt voort uit Star Wars: The Clone Wars. Daarin zagen we de Bad Batch, een groep klonen die niet helemaal normaal bleek te zijn. Ze waren een hit en krijgen nu dus een eigen serie. Disney+ gaf de volgende synopsis vrij:

De serie volgt de elite en experimentele klonen van de Bad Batch, die hun weg zoeken in een snel veranderend sterrenstelsel in de directe nasleep van de Clone War. Leden van de Bad Batch, een uniek squad van klonen die genetisch verschillen van hun broers in het Clone Army - elk met een eigen exceptionele vaardigheid die hen buitengewoon effectieve soldaten en een formidabele crew maakt. In het tijdperk na de Clone War, nemen zij gevaarlijke missies op zich terwijl ze zoeken naar een nieuw doel in het leven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.