search
Netflix stelt nieuwe cast voor vierde seizoen van 'Élite' voor
Series / Nieuws

Netflix stelt nieuwe cast voor vierde seizoen van 'Élite' voor

In het vierde seizoen duiken een behoorlijk aantal nieuwe namen op...

Geoffrey Ketels
Eerder raakte reeds bekend dat de cast voor het vierde seizoen van de serie Élite grondig door elkaar zou worden geschud. Netflix stelt alvast de nieuwe namen voor het vierde seizoen aan je voor.

In eerste instantie keren er voor het vierde seizoen uiteraard ook tal van bekende gezichten terug. Het gaat hierbij niet alleen om Arón Piper en Georgina Amorós, maar ook om Itzan Escamilla, Omar Ayuso en Claudia Salas. Ook terug van de partij in het vierde seizoen is Miguel Bernardeau die in de serie in de huid kruipt van Gúzman. Enkele nieuwe leden die aan de cast zijn toegevoegd zijn Pol Granch, Carla Dí­az, Manu Rios Fernandez en Martina Cariddi.

Flashbacks?
De volledige cast voor het vierde seizoen werd door Netflix voorgesteld door middel van een foto die werd gedeeld op Instagram. In de finale aflevering van het derde seizoen werd door middel van een vooruitblik reeds duidelijk hoe de groep begon aan een nieuw schooljaar. De vraag is echter of het vierde seizoen daar meteen op zal aansluiten of er bijvoorbeeld zal worden gewerkt met flashbacks.

Verdere details ontbreken voorlopig eigenlijk nog voor wat het vierde seizoen van Élite betreft. Ook wanneer we dit vierde deel mogen verwachten is vooralsnog nog niet bekend. Wellicht zal de lancering sowieso, niet in het minst als gevolg van de Corona-uitbraak nog wel even op zich laten wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen