search
Promo tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Trailer

Promo tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Agent Coulson is de baas van het nieuwe S.H.I.E.L.D..



Er is een nieuwe promo vrijgegeven van ABC-serie Agents of S.H.I.E.L.D.. De eerste bewegende beelden van het tweede seizoen, laten ons zien dat ons heel wat spannende avonturen te wachten staan. Director Coulson (Clark Gregg) en zijn team staan voor een grote uitdaging ditmaal.

Sinds de val van S.H.I.E.L.D. in Captain America: The Winter Soldier, is het aan Coulson en zijn team om de geheime organisatie opnieuw op te bouwen. Daarbij krijgen ze hulp van Nick Fury (Samuel L. Jackson), die de laatste directeur van S.H.I.E.L.D. was. Het nieuwe hoofdkantoor van de organisatie zit veilig ondergrond, in een herbouwde bunker van de Strategic Scientific Reserve, de voorloper van S.H.I.E.L.D., waarvan de Agent Carter-serie ons het ontstaan toont.

Naast Clark Gregg keren uiteraard nog heel wat andere hoofdrolspelers terug: Ming-Na Wen (Melinda May), Chloe Bennet (Skye), Brett Dalton (Grant Ward), Iain De Caestecker (Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons). Verder zijn er gastrollen voor o.a. Lucy Lawless, Adrianne Palicki, Henry Simmons en Kyle MacLachlan. De serie keert op 23 september terug op televisie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen