search

Ons nieuws van maandag 1 september 2014

Vele vijanden in nieuwe promo 'Arrow'
Series / Video/clip/featurette

Vele vijanden in nieuwe promo 'Arrow'

Oliver Queen mag zijn borst weer nat maken.



Hierboven zie je een nieuwe promo voor de seizoensstart van The CW's superheldenserie Arrow. In de nieuwe beelden zien we vooral veel tegenstanders van de DC Comics held Oliver Queen, gespeeld door Stephen Amell.

In de razendsnelle beelden ze we onder andere een kussende Oliver en Felicity, de aankomst van (de tweede) Count Vertigo in Starling City, Thea trainen met The Dark Archer en nog veel meer.

Het derde seizoen start 8 oktober op ABC met de aflevering 'The Calm' en de vier afleveringen daarna heten 'Sara', 'Corto Maltese', 'The Magician' en 'The Secret Origin of Felicity Smoak'. In Nederland zendt Veronica de serie uit, waarschijnlijk weer met enige vertraging.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Trailer

Promo tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Agent Coulson is de baas van het nieuwe S.H.I.E.L.D..



Er is een nieuwe promo vrijgegeven van ABC-serie Agents of S.H.I.E.L.D.. De eerste bewegende beelden van het tweede seizoen, laten ons zien dat ons heel wat spannende avonturen te wachten staan. Director Coulson (Clark Gregg) en zijn team staan voor een grote uitdaging ditmaal.

Sinds de val van S.H.I.E.L.D. in Captain America: The Winter Soldier, is het aan Coulson en zijn team om de geheime organisatie opnieuw op te bouwen. Daarbij krijgen ze hulp van Nick Fury (Samuel L. Jackson), die de laatste directeur van S.H.I.E.L.D. was. Het nieuwe hoofdkantoor van de organisatie zit veilig ondergrond, in een herbouwde bunker van de Strategic Scientific Reserve, de voorloper van S.H.I.E.L.D., waarvan de Agent Carter-serie ons het ontstaan toont.

Naast Clark Gregg keren uiteraard nog heel wat andere hoofdrolspelers terug: Ming-Na Wen (Melinda May), Chloe Bennet (Skye), Brett Dalton (Grant Ward), Iain De Caestecker (Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons). Verder zijn er gastrollen voor o.a. Lucy Lawless, Adrianne Palicki, Henry Simmons en Kyle MacLachlan. De serie keert op 23 september terug op televisie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
IJzige promo Elsa uit 'Frozen' voor seizoen 4 'Once Upon a Time'
Series / Video/clip/featurette

IJzige promo Elsa uit 'Frozen' voor seizoen 4 'Once Upon a Time'

Het stadje Storybrooke krijgt de bibbers.



De afgelopen periode zagen we al wat beelden voorbijkomen van he nieuwe seizoen van Once Upon a Time, de fantasyserie uitgezonden door de Amerikaanse tv-zender ABC. Hierboven zie je een nieuwe promo waarin het nieuwe personage Elsa, bekend uit de succesvolle animatiefilm Frozen (2013), rondloopt in Storybrooke.

De rol van Elsa wordt ingevuld door actrice Georgina Haig, bekend uit de serie Fringe. Naast Elsa zien we ook optredens van andere Frozen-personages. Anna (Elizabeth Lail) en Kristoff (Scott Michael Foster) zijn te zien naast de bekende andere sprookjespersonages die rondwandelen in het dorpje in het fictieve dorpje in Maine.

Het vierde seizoen van Once Upon a Time, van producenten Edward Kitsis en Adam Horowitz, start op 28 september op de zender ABC. In Nederland werd de serie eerder uitgezonden door NET5.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee acteurs gecast in 'Agent Carter'
Series / Nieuws

Twee acteurs gecast in 'Agent Carter'

En daar zit ook een ietwat vreemde vogel tussen.

Er zijn twee nieuwe castleden gevonden voor Marvel-serie Agent Carter. Naast Hayley Atwell zijn nu ook Chad Michael Murray en Enver Gjokaj gecast in het eerste seizoen van de acht afleveringen tellende serie. Daarin zien we hoe Peggy Carter (Atwell) een nieuwe rol toegewezen krijgt in de voorloper van S.H.I.E.L.D., de Strategic Scientific Reserve.

Murray zal de rol van Agent Jack Thompson gaan spelen en Gjokaj mag Agent Daniel Sousa spelen. Geinig aan Gjokaj is dat hij eerder een kleine rol in The Avengers had, als politieagent die het opneemt tegen de Chitauri. We weten ook al iets meer over de personages die de twee spelen.

Agent Jack Thompson: Is in zijn dertiger jaren, knap en zich daar nogal bewust van. Het totale tegenovergesteelde van Dooley. Hij is niet vriendelijk tegen vrouwen op het werk en houdt niet van het gebrek aan erkenning voor zijn werk. Hij wil Dooley's baan voor zichzelf en is wanhopig zichzelf te bewijzen.

Daniel Sousa: Is alles wat Jack Thompson wil zijn. Hij is een oorlogsheld die een steun nodig heeft om te kunnen lopen, maar vindt omgaan met de dagelijkse beslommeringen op het kantoor moeilijker dan omgaan met zijn verwonding. Sousa is een erg eerbaar, vriendelijk man en we gaan er vanuit dat hij een van de grootste bondgenoten van Peggy zal worden.

De serie gaat tijdens de winterstop van Agents of S.H.I.E.L.D. in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix betaalt 2 miljoen dollar per aflevering 'The Blacklist'
Series / Nieuws

Netflix betaalt 2 miljoen dollar per aflevering 'The Blacklist'

Het is een recordbedrag voor het online streamingkanaal.

Netflix heeft een recordbedrag betaald voor het eerste seizoen van NBC-hitserie The Blacklist. Er is maar liefst twee miljoen dollar betaald per aflevering; het eerste seizoen telt er maar liefst 22. De serie is dus aangekocht voor een totaalbedrag van 44 miljoen dollar. In de Verenigde Staten verschijnt The Blacklist volgende week al op Netflix. Wanneer de hitserie in Nederland op Netflix te zien is, weten we nog niet. Vermoedelijk wordt dat snel aangekondigd en zal de serie in de loop van 2015 te zien zijn.

In The Blacklist wordt de hoofdrol gespeeld door James Spader. Hij speelt Raymond Reddington en is de meest gezochte crimineel op Aarde. Uit het niets meldt hij zich bij de FBI. Hij wil samen met de overheid criminelen uit de weg ruimen en heeft daarvoor een zogenoemde Blacklist opgesteld. Dit werk wil hij alleen doen met hulp van Liz (Megan Boone), die pas net aan de slag is bij de FBI. Al snel blijkt Reddington een verleden met haar te hebben, waar zij echter niets vanaf weet.

Het tweede seizoen zal overigens ook snel te zien zijn op Netflix. Dat gaat op 22 september van start in de Verenigde Staten. Zodra dat afgelopen is, zal het seizoen ook op Netflix te bekijken zijn. The Blacklist is de duurst betaalde serie van Netflix. Eerder was dat The Walking Dead, waarvoor 1,35 miljoen dollar per aflevering betaald is. Die is in de loop van 2015 in Nederland te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer vijfde seizoen 'Downton Abbey'
Series / Trailer

Eerste trailer vijfde seizoen 'Downton Abbey'

Het wordt een en al drama dit seizoen.

[video_embed]605[/video_embed]

De eerste trailer van het vijfde seizoen van ITV's Downton Abbey is vrijgegeven. Daarnaast hebben we een releasedatum voor dat seizoen. In het Verenigd Koninkrijk is de eerste aflevering op 21 september te zien. Het seizoen speelt zich af in 1924 en eindigt met Kerst 1925. Enkele verhaallijnen van het vierde seizoen worden voortgezet. Denk daarbij aan Mary Crawley's (Michelle Dockery) relatie met Anthony Foyle (Tom Cullen) en Charles Blake (Julian Ovenden), Tom Branson (Allen Leech) die flirt met Sarah Bunting (Daisy Lewis), Edith Crawley's (Laura Carmichael) zwangerschap en de nasleep van de verbroken verloving van Rose MacClare (Lily James) en Jack Ross (Gary Carr).

De serie speelt zich af op het fictieve landgoed Downton Abbey. We volgen de levens van de aristocratische Crawley-familie en hun dienaren. Daarbij worden belangrijke historische gebeurtenissen en de effecten daarvan op hun levens uitgebreid onder de loep genomen. Denk maar aan zaken als het zinken van de Titanic, het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog, de Spaanse griep enzovoorts.

"In het nieuwe seizoen hebben we groot drama, geweldige comedy en romantiek," vertelde uitvoerend producent Gareth Neame over het vijfde seizoen. "We laten alle personages dingen doen die mensen graag zien. Maar ook hebbe we een aantal mooie twists."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo 'Doctor Who'-aflevering Robot of Sherwood
Series / Trailer

Promo 'Doctor Who'-aflevering Robot of Sherwood

Robin Hood en de Doctor... Dat kan geen goede combinatie zijn, toch!?



Na het goed ontvangen Into the Dalek, is het volgende week tijd voor weer een nieuwe aflevering van het achtste seizoen van BBC-serie Doctor Who. De aflevering draagt de titel Robot of Sherwood en ditmaal reizen de Doctor (Peter Capaldi) en Clara Oswald (Jenna Coleman) terug in de tijd om Robin Hood te ontmoeten.

Het scenario van Robot of Sherwood is geschreven door Mark Gatiss. De synopsis van zijn aflevering luidt als volgt: "In het zonnige Sherwood woud, ontdekt de Doctor een gemeen plan van achter de sterren en besluit hij tot een onverwachte samenwerking met Robin Hood. Met heel Nottingham op het spel, moet de Doctor besluiten wie echt is en wie nep is. Kunnen onmogelijke helden werkelijk bestaan?"

Robot of Sherwood gaat komende zaterdag in première, om 19:30 Engelse tijd, dus om 20:30 Nederlandse tijd en is te bekijken op BBC 1.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.