Populaire Amazon-serie 'The Boys' nu al goed voor een derde seizoen

Amazon is naar verluidt erg blij met wat ze in handen hebben met het tweede seizoen.

Zilko Tarici, 25-07-2020 17:26

Hoewel het tweede seizoen van de populaire Amazon-serie The Boys pas op 4 september a.s. beschikbaar wordt gesteld, heeft de streamingdienst nu al het groene licht gegeven voor een derde reeks afleveringen.
Lees ook: 'The Boys' gaat ver, héél ver

Gedurende het panel voor The Boys tijdens Comic-Con @ Home, liet showrunner daarnaast weten dat het tweede seizoen een stuk intenser en emotioneler wordt dan het eerste seizoen. Alle personages krijgen het zwaar te verduren in de nieuwe afleveringen.

Waar in het eerste seizoen thema's als roem, religie en corruptie centraal stonden, belicht het tweede seizoen onderwerpen als extreem nationalisme en systemisch racisme.

Seizoen 3 komt er snel
Over het derde seizoen zei Kripke het volgende:

Alle schrijvers werken momenteel samen in de (virtuele) schrijverskamer om een nieuw verhaal samen te stellen. De wereld heeft ons helaas meer dan genoeg materiaal gegeven om te gebruiken. We hopen begin 2021 te starten met de opnames, maar alles hangt natuurlijk af van een microscopisch virus."

Lees ook: 'The Boys' onthult nazistische superheldin

Bron: Amazon

Lees meer over: The Boys, Amazon, Karl Urban, Eric Kripke, Chace Crawford, Jack Quaid, Erin Moriarty, Karin Fukuhara, Jessie T Usher, Elizabeth Shue, Laz Alonso

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix