search
Hoe Geralt toch in 'The Witcher: Blood Origins' kan zitten
Series / Nieuws

Hoe Geralt toch in 'The Witcher: Blood Origins' kan zitten

Alles kan in de wereld van fantasy, dus hier moet toch ook iets te regelen zijn?

Netflix maakt een prequel op The Witcher: Blood Origins. De zesdelige miniserie moet ons laten zien wat het verhaal van de allereerste Witcher is en speelt zich 1.200 jaar voor de gebeurtenissen in de 'moederserie' af.

Toch zou acteur Henry Cavill, die de rol van Geralt of Rivia speelt, er wel een rol in kunnen krijgen. Screen Rant zette diverse manieren op een rij.

Toch een rol
Hoewel Geralt behoorlijk oud is als we hem ontmoeten, speelt de prequel The Witcher: Blood Origins zich behoorlijk ver voor zijn geboorte af. De serie vertelt het verhaal van de eerste Witcher en die heeft absoluut geen bloedband met Geralt. Dat kan niet, want Witchers zijn niet vruchtbaar.

Maar Screen Rant kon wat manieren bedenken:
Parallellen: Cavill zou de rol van de eerste Witcher kunnen spelen, om zo duidelijk parallellen te schetsen met de eerste Witcher en Geralt.
Flashforwards: Die zouden de connectie tussen Geralt en de eerste Witcher kunnen laten zien. En heel duidelijk kunnen schetsen hoe de eerste Witcher van invloed is op hoe de wereld er nu uit ziet.
Verteller: Ook zou Geralt de verteller kunnen zijn van de prequel. Zo vertelt hij in zes delen het verhaal van hoe de eerste Witcher ontstond. Het is een verhaal dat hij dan aan Ciri zou kunnen vertellen tijdens haar training.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen