Deze groep gaat 'The Walking Dead' heel erg veranderen

Deze groep gaat 'The Walking Dead' veranderen

De Commonwealth brengt een heel nieuwe dynamiek naar de AMC-serie in het tiende en elfde seizoen.

Jim Pedd, 31 juli 2020 om 10:18

De wereld van The Walking Dead breidt weer uit. In de seizoensfinale zullen Eugene, King Ezekiel, Yumiko en Princess contact leggen met de Commonwealth.
Dat belooft showrunner Angela Kang in een nieuw interview over wat we van de serie mogen verwachten. “Het is zo trippy, want we hebben echt een miljoen jaar geleden aan de finale van seizoen 10 gewerkt,” vertelde Kang tijdens het Comic-Con @ Home panel van The Walking Dead.

Lees ook: Zonder Negan is 'The Walking Dead' geen zak aan

De Commonwealth
“Ik denk dat Greg [Nicotero] fantastisch werk verricht heeft bij het regisseren van de aflevering, de schrijvers een geweldig script hebben afgeleverd en de acteurs mooi werk hebben geleverd. Het was heel mooi om dat allemaal tot leven te zien komen,” ging Kang verder.

Lees ook: Groot, bruut Daryl-moment in finale 'The Walking Dead'!

“Ik denk dat de Commonwealth-groep een behoorlijk gaaf element gaat worden. En iedereen speelt daar een rol in. Maggie keert terug, er is een cruciale rol voor Negan. En ik heb er gewoon echt zin in om te zien dat de hele groep zijn ding doet en samenwerkt om dat wat op het pad ligt het hoofd te bieden.”

De Commonwealth is in de comics een aan elkaar verbonden groep nederzettingen in Ohio, waarin bijna 50.000 mensen leven. Governor Pamela Milton is de baas over deze klassensamenleving, waarin zelfs cafés, een rechtbank en een arena waar optredens gehouden worden bestaan.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Commonwealth, Angela KAng

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws