search
'Fear the Walking Dead' verbreekt traditie
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' verbreekt traditie

De serie gaat dit zesde seizoen een andere structuur hanteren om verhalen te vertellen.

De serie Fear the Walking Dead breekt een traditie in de franchise. Het aankomende zesde seizoen zal het format waarin verhalen verteld worden veranderen. Ditmaal hanteert de AMC-serie namelijk het format van een anthologie.

De serie begon met een focus op een gezin uit Los Angeles dat naarstig probeerde te overleven in de beginnende apocalypse. Ondertussen volgt de serie veel meer andere personages en is Morgan de hoofdpersoon. Het zesde seizoen gaat het nog anders doen.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' seizoen 6: dit moet je weten!

Anthologie in de afleveringen
Uitvoerend producent Ian Goldberg onthulde dat het zesde seizoen van de serie het heel anders gaat aanpakken. "Waar ik echt heel erg naar uit kijk is de nieuwe structuur die we hanteren, namelijk die van een anthologie. We duiken dus diep in wat deze personages meemaken," aldus Goldberg.

Lees ook: Crossover 'Fear' en 'The Walking Dead' op komst?

Dat zal dus waarschijnlijk betekenen dat er per aflevering veel meer ingezoomd wordt op een individueel personage, in plaats van dat er meerdere verhalen verteld worden. Dat past ook wel bij de serie, want eind vorig seizoen werd de groep compleet opgesplitst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen