Disney+ voegt deze series nieuw toe

Disney+ voegt deze series nieuw toe

Het zijn er gelukkig meer dan de afgelopen paar weken, maar veel soeps is het niet.

Jim Pedd, 1 augustus 2020 om 12:04

Disney+ kwam met weer heel wat nieuwe series deze week. Het was in dat opzicht eigenlijk nog best prima. Vandaag zetten we al het nieuwe materiaal voor je op een rij.
Laten we beginnen met de nieuwe series die toegevoegd zijn. De eerste daarvan is Hunt for the Abonimable Snowman, een serie die draait om Gerry Moffat, een bergbeklimmer die besloten heeft te zoeken naar de oorsprong van de verhalen over de verschrikkelijke sneeuwman.

Meer series
Ook nieuw is King Fishers, waarin we Kevin Estrada en Sean McSeveney volgen terwijl ze de grootste vis proberen te vangen. Ook nieuw is verder Sonny with a Chance, een serie waarin we het jonge meisje Sonny volgen. Zij won een talentenjacht en verhuist daarom naar Los Angeles. Daar mag ze spelen in een populaire televisieserie.

Verder plaatste Disney+ ook een nieuwe aflevering van de serie Family Sundays (S01E39), waarin we zien hoe het gezin Chaney zich bij Amber voegt. Samen maken ze kussens geïnspireerd op Mickey en Minnie Mouse. Tot slot verscheen ook One Day at Disney (S01E35) nieuw, waarin we Laura Cabo volgen. Zij is Imagineering Portfolio Creative Executive en vertelt je alles over haar werk.

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws