Succesvolle Netflix-serie 'How To Sell Drugs Online (Fast)' krijgt derde seizoen

'How To Sell Drugs Online' krijgt derde seizoen

De Duitse Netflix-original blijkt razend populair te zijn en krijgt dan ook met zekerheid nog een vervolg...

Geoffrey Ketels, 29 juli 2020 om 19:32

Het kan soms snel gaan! Nadat vorige week nog maar pas het tweede seizoen verscheen van How To Sell Drugs Online (Fast) is nu al het derde deel aangekondigd!
De serie How To Sell Drugs Online (Fast) vertelt het verhaal van Moritz Zimmermann en zijn vriend Lenny Sandeen. Het duo komt op een bepaald ogenblik op het idee om online ecstasy te gaan verkopen. In eerste instantie pakt dat best goed en lucratief uit, maar dan ontdekken ze dat de drugswereld niet voor doetjes is...

Waargebeurde feiten
Het verhaal van de serie is gebaseerd op een zaak uit het jaar 2015. Toen werd een man van 20 jaar gearresteerd omdat hij via het internet voor niet minder dan 600 kilogram drugs had verkocht. Zijn handeltje werd volledig opgezet vanuit zijn slaapkamer in het appartement van zijn moeder. Bij een huiszoeking werden in de slaapkamer nog eens 314 kilogram drugs gevonden.

Het eerste seizoen van de reeks bleek al een schot in de roos te zijn en ook het tweede seizoen weet de verwachtingen moeiteloos in te lossen. Het hoeft dan ook in het geheel niet te verbazen dat Netflix al snel ook een derde deel heeft aangekondigd.

Wanneer het derde seizoen van How To Sell Drugs Online (Fast) precies zal gaan verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: How To Sell Drugs Online Fast, serie, series, Netflix

Populair nieuws