Spectaculaire openingsscène 'The Umbrella Academy' seizoen 2 vrijgegeven

Spectaculaire opening The Umbrella Academy S2

Bekijk 'm hier op Serietotaal. Vanaf vrijdag aanstaande is de serie weer te zien.

Jim Pedd, 29 juli 2020 om 18:29

Er gaat iets grandioos mis in de eerste scène van het tweede seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy. We zien namelijk hoe, op 25 november 1963, de Sovjet-Unie de Verenigde Staten binnenvalt. Five moet zich daar een weg door zien te banen.
Het is een ontzettend mooi en gaaf gefilmd begin, dat eruit ziet alsof het volledig in één shot is opgenomen. Bovendien zien we dat de leden van de Umbrella Academy al hun krachten gebruiken en aan het werk zetten om de Sovjets te grazen te nemen. Met veel succes en zo weet je natuurlijk ook meteen weer wie welke krachten heeft. Dat levert mooi materiaal op, met op de achtergrond de muziek van Frank Sinatra: My Way.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 2 van Netflix: top of flop?

The Umbrella Academy
Het tweede seizoen van The Umbrella Academy ziet er ook echt weer top uit. De Hargreeves komen uiteindelijk allemaal in een andere tijd terecht, waardoor ze hard op zoek moeten naar een nieuwe manier om de apocalypse te stoppen.

Lees ook: Gave poster Netflix-hit 'The Umbrella Acadamy'

Die is op de een of andere manier met hen meegereisd naar de jaren zestig, waar de serie weer verder gaat. En dat levert onderstaande, uiterst spectaculaire, clip op:


Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix

Populair nieuws