search
Dominic Purcell gecast als schurk Heat Wave in 'The Flash'
Series / Nieuws

Dominic Purcell gecast als schurk Heat Wave in 'The Flash'

In de tiende aflevering zal Purcell te zien zijn naast zijn voormalige Prison Break-broeder Wentworth Miller!

Dominic Purcell, de voormalige hoofdrolspeler van Prison Break zal te zien zijn in de nieuwe CW-serie The Flash. In de tiende aflevering zal hij te zien zijn naast zijn Prison Break-broertje Wentworth Miller. Purcell speelt de rol van Mick Rory, die superschurk Heat Wave zal worden na samen te werken met Millers Leonard Snart, alias Captain Cold.


Heat Wave maakte in 1963 voor het eerst zijn opwachting in The Flash #140. Het personage werd bedacht door John Broome en Carmine Infantino. Oorspronkelijk had het personage geen superkrachten en moest hij het slechts doen met een vlammenwerper, maar later onderging hij een transformatie in de strips en kreeg hij pyrokinetische krachten. Het is nog onduidelijk welke versie van het personage Purcell zal spelen.

The Flash is een serie van bedenkers Greg Berlanti en Andrew Kreisberg, die samen met Geoff Johns de pilot-aflevering schreven. De pilot werd geregisseerd door David Nutter, die ook de pilot van Arrow regisseerde. Grant Gustin, Candice Patton, Jesse L. Martin en Michelle Harrison"‹ spelen de hoofdrollen in de serie.

De eerste aflevering van The Flash wordt op 7 oktober uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen