search
Animatieserie 'Trollhunters' krijgt vervolg op Netflix
Series / Nieuws

Animatieserie 'Trollhunters' krijgt vervolg op Netflix

Fans wachten al een behoorlijke tijd op het verschijnen van een nieuw vervolg...

Het is alweer van het jaar 2016 geleden dat Trollhunters: Tales of Arcadia verscheen. Fans van de animatieserie bleven lang op hun honger zitten, maar daar komt nu verandering in.

Netflix heeft een vervolg aangekondigd op de animatieserie Trollhunters: Tales of Arcadia. Helaas voor de fans gaat het niet om een nieuw seizoen, maar wel om een langspeelfilm. De film zal de naam Trollhunters: Rise of the Titans dragen en moet ergens in de loop van volgend jaar (2021) verschijnen. De film zal zich gaan afspelen in dezelfde wereld als de Netflix-serie.

Arcadia
Zowel de serie als de film spelen zich dus af in een wereld genaamd Arcadia. Het is in deze wereld dat een groepje vrienden plots ontdekken dat er trollen onder de grond leven. Daar vindt een oorlog plaats tussen de goede trollen enerzijds en de slechte anderzijds. In een reactie op de bekendmaking van de film zei Guillermo del Toro alvast het volgende:

"Zowel Dreamworks als Netflix staan achter het ambitieuze idee om de reeks af te sluiten met een grote en epische film. In de film zal het verhaal meer ruimte krijgen en is er bovendien ook meer plaats voor spektakel en emotie."

Del Toro zal ook voor de film dienst doen als producent. De sterrencast waar het project over beschikt bestaat onder meer uit Emile Hirsch, Nick Frost en Tatiana Maslany.

Wanneer de film moet gaan verschijnen is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen