'Fast & Furious'-regisseur Justin Lin in gesprek voor 'True Detective'

Gaat HBO bij het tweede seizoen voor een meer mainstream benadering?

Jan-Peter Rook, 06-09-2014 13:00

Het eerste seizoen van True Detective, met in de hoofdrollen Matthew McConaughey en Woody Harrelson, werd in z'n geheel geregisseerd door Cary Fukunaga. Inmiddels is bekend dat de aanpak voor het tweede seizoen heel anders zal zijn, met een nieuwe cast, een nieuw verhaal en meerdere regisseurs. Een van deze filmmakers is nu bekend, althans als de beste man zijn handtekening zet.
Het gaat om Justin Lin, de man achter vier Fast & Furious-films en de aankomende Bourne-sequel. THR meldt dat de onderhandelingen net van start zijn gegaan en dat, als alles goed gaat, Lin de eerste twee afleveringen van seizoen 2 voor zijn rekening zal gaan nemen. Hier kunnen nog een paar afleveringen bijkomen.

Er zijn veel geruchten over wie de hoofdrollen zullen spelen dit seizoen. Die gaan van Elisabeth Moss tot Colin Farrell, Taylor Kitsch en Vince Vaughn. Het seizoen zou van start gaan met de gruwelijke moord op Ben Caspar. Hij is de burgemeester van een fictieve stad in California en wordt levenloos gevonden op een eenzaam stuk weg van de Pacific Coast Highway. Hij is vermoord en zijn lichaam is bedekt in satanische symbolen. De detectives onderzoeken zijn persoonlijke leven en het blijkt dat hij te maken heeft met occulte elementen in de duistere transportwereld van de Verenigde Staten.

Het gerucht gaat dat de première van het tweede seizoen zal plaatsvinden in de zomer van 2015.

Bron: THR

Lees meer over: true detective, justin lin, hbo, Colin Ferrell, Taylor Kitsch, Elisabeth Moss, Michelle Forbes, Vince Vaughn

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam