'Game of Thrones'-ster doneerde bijna voor remake finale

GoT-ster doneerde bijna voor nieuwe finale

Hij vond het allemaal heel erg amusant en wilde er wel aan, alleen al omdat zoveel mensen erom vroegen.

Jim Pedd, 16 augustus 2020 om 12:06

Acteur Nikolaj Coster-Waldau doneerde bijna geld aan een petitie voor een remake van de finale van Game of Thrones. Het einde van de serie viel echt niet goed bij fans, en dus werd er een petitie voor een remake gelanceerd.
“Ik volgde het helemaal niet. Natuurlijk hoorde ik er wel iets over en was ik mij bewust van een petitie voor een nieuw einde en dat vond ik echt hilarisch. Ik wilde er bijna geld aan doneren. Dat HBO zou zeggen: ‘Je hebt gelijk, zoveel mensen willen het, we gaan het regelen’. Ik geloof dat iedereen wel een eigen mening had,” vertelde de duidelijk geamuseerde Coster-Waldau aan Variety.

Lees ook: Dit zijn de beste vechtscènes uit 'Game of Thrones'

Grote fanbase
“Ik vind de wereld van fandom echt interessant. Iedereen wilde iets specifieks en iets anders,” vertelde hij over fans van de serie. En mensen stellen zich natuurlijk een specifiek einde voor. Als dat dan anders is dan wat ze gedroomd hadden, dan is dat natuurlijk moeilijk.

Lees ook: 'Game of Thrones'-schrijver mist cruciale deadline

Duidelijk is wel hoe controversieel de finale is onder fans, want die zijn nog altijd niet te spreken over het overhaaste einde.

Bron: Variety

Lees meer over: Game of Thrones, Nikolaj Coster Waldau, HBO, Finale

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws