search

Ons nieuws van zondag 16 augustus 2020

Nieuw seizoen 'Stranger Things' wordt "krankzinnig"
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'Stranger Things' wordt "krankzinnig"

Het vierde seizoen van Stranger Things is er voorlopig nog niet.

De die-hard fans van Stranger Things smachten waarschijnlijk naar het nieuwe seizoen, aangezien het derde seizoen alweer een dik jaar oud is. Maar seizoen vier laat nog wel even op zich wachten. Al is dat het wel waard volgens acteur Joe Keery.

Onlangs werd al duidelijk dat het vierde seizoen een extra aflevering maakt, maar ook zonder die aflevering wordt het een geweldig goed seizoen. De coronasituatie helpt om de boel nog beter te maken.

"Het geeft ze zeker meer tijd om te schrijven, en ik denk dat dat altijd goed is," vertelde Keery aan The Hollywood Reporter. Ik denk dat er het probleem is met de groei van de kinderen, maar afgezien daarvan denk ik dat we de show zo snel mogelijk willen laten zien aan de mensen. Maar iets waar de (Duffer) broers altijd extreem, extreem controlerend over zijn geweest, is de kwaliteitscontrole van de show. Dus als dit ze meer tijd geeft om te beseffen wat hun visie is, dan denk ik dat het een goede zaak kan zijn."

Krankzinnig seizoen
THR vroeg de acteur ook om hyperbolische uitspraken over het seizoen. "Het is krankzinnig! Het is krankzinnig! Het is het wachten waard, hopelijk," aldus Keery die de rol speelt van Steve Harrington.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' seizoen 2: Wat betekent het einde?
Series / Featured

'The Umbrella Academy' seizoen 2: Wat betekent het einde?

The Umbrella Academy eindigde dit tweede seizoen met een megacliffhanger!

Het einde van The Umbrella Academy seizoen 2 omvat een interessante cliffhanger. Daar vertellen we je in dit artikel wat over. Lees dus alleen verder als je de serie al helemaal gekeken hebt.

Vanaf hier volgen SPOILERS voor het tweede seizoen van de Netflix-serie The Umbrella Academy.

In het tweede seizoen komt de Academy er vrij snel achter dat er iets is misgegaan. Ze bevinden zich in de jaren zestig en blijken het einde van de wereld met zich meegenomen te hebben. Five besluit daarop contact op te nemen met hun vader. Daar geeft de crew een slechte indruk van zichzelf.

Grote gevolgen
Gelukkig zijn ze er wel toe in staat de nucleaire holocaust af te wenden en kunnen ze hun strijd met de Commission stoppen. Met een hoge prijs, want Ben gaat weer dood en hun interacties in het verleden hebben grote gevolgen voor het heden. Eenmaal in 2019 blijkt er namelijk geen Umbrella Academy meer te zijn.

Reginald weet namelijk precies wat er mis zou gaan met de Academy. En dus richt hij de Sparrow Academy op. Een veel succesvoller team, dat ook meteen saamhorig is, waarvan de leider - Reginald Hargreeves - met hardere hand lijkt te heersen en bovendien zelf nog in leven is.

43 kinderen
In 1989 werden er 43 baby's plotseling geboren, zonder dat hun moeder zwanger was. Zeven daarvan werden geadopteerd door Reginald Hargreeves en getraind tot de Umbrella Academy. Maar in deze nieuwe versie van de toekomst heeft hij andere kinderen gekozen, op Ben na.

Die kon hij kiezen, omdat Ben nou eenmaal niet aangekondigd werd door Klaus tijdens de ontmoeting met hun vader. Dat element uit het verleden bleef staan, waardoor hij wel gewoon geadopteerd werd. Dat gold uiteindelijk dus niet voor de rest. En dat maakt het derde seizoen, mocht Netflix dat bestellen, natuurlijk uiterst interessant!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Agents of SHIELD': Hier hebben de makers spijt van
Series / Nieuws

'Agents of SHIELD': Hier hebben de makers spijt van

Dit specifieke element zouden ze achteraf echt anders hebben gedaan. Als het kon tenminste.

Na zeven seizoenen is het verhaal van Marvels Agents of SHIELD dan eindelijk echt afgerond. Maar de producenten zijn over lang niet alles tevreden.

Tijdens een persrondje vertelden producenten Jeffrey Bell, Jed Whedon en Maurissa Tancharoen wat ze anders hadden gedaan. Uit hun antwoord blijkt dat SHIELD-directeur Mack de vraag in een van de laatste scènes ook al beantwoord heeft; "al die jaren in gangen."

Lees ook: Einde van 'Agents of S.H.I.E.L.D.' is bijna als in de films

Groter budget
"Ik zou willen dat we niet in zoveel gangen geleefd zouden hebben, omdat we geen geld hadden," aldus producent Bell. Waarop Tancharoen toevoegde: "Iedereen vroeg zich af waarom ze steeds in van die grijze gangen liepen."

Lees ook: Clark Gregg zegt 'Agents of SHIELD' vaarwel

De dertien laatste afleveringen deden dat iets anders, door onder meer naar New York van de jaren dertig te reizen. Maar de cast was het ermee eens. "Elke dag stonden we eer in van die gangen. Als een scène twee minute duurt, moet je je voorstellen dat wij dan letterlijk zeven uur in een gang stonden! Het was echt heel fijn om eens uit die sets te mogen en naar iets anders dan gangen te kunnen kijken," aldus actrice Chloe Bennet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie duidelijk geen remake
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie duidelijk geen remake

Orlando Bloom vertelt wat over het project waar hij niet aan verbonden is, maar wel iets over weet.

Acteur Orlando Bloom kijkt heel erg uit naar de Amazon-serie rond de Lord of the Rings. De acteur speelde in meerdere films de rol van Legolas. Hij zit niet in de serie, maar wil ervan genieten als fan. Toch weet hij al meer dan wij dat doen.

Dat heeft een reden. "Een van de producenten daarvan, daar werk ik nauw mee samen omdat ik verschillende projecten ontwikkel voor Amazon binnen mijn first-look deal. En ik had wat vragen voor hem. En daarna dacht ik: weet je, meer wil ik ook niet weten. Het is duidelijk geen remake, het is niet gebaseerd op Fellowship of wat dan ook. Dus dat kan echt heel interessant worden."

Lees ook: Nieuwe update over 'Lord of the Rings'-serie van Amazon

Heel anders
Wat Bloom betreft, gaat het een interessant en heel ander project worden. "Lord of the Rings is een titel die ertoe doet. En het wordt geen remake, en dat is interessant." Hij gelooft dus wel in het project van Amazon en dat stelt natuurlijk gerust.

Lees ook: Frodo wil wel in 'Lord of the Rings' spelen

Belangrijk is onder meer dat de serie zich afspeelt in de Second Age, waar de films van Peter Jackson duizenden jaren later gesitueerd zijn. Wel is er in de serie naar het schijnt plek voor personages als Galadriel, Elrond en Sauron.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans zijn eruit: Cancel de 'Avatar: The Last Airbender'-remake
Series / Nieuws

Fans zijn eruit: Cancel de 'Avatar: The Last Airbender'-remake

Fans willen niet dat Netflix een live-action versie van de serie gaat maken en willen de stekker eruit.

Fans hebben het snel voor elkaar gekregen. Nu de Netflix-remake van Avatar: The Last Airbender het zonder de bedenkers moet doen, willen ze dat de serie niet doorgaat.

Showrunners Michael DiMartino en Bryan Konietzko stapten beiden op bij de serie. Netflix steunde hun visie op de serie niet, stelden ze. En dat zorgde ondanks sussende woorden van de streamingdienst, niet voor een positieve reactie.

Lees ook: Fans zijn helemaal klaar met Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

Cancel de serie
Sterker nog, heel wat fans hebben ineens gebruik gemaakt van de hashtag #CancelNetflixATLALiveAction. Die hashtag werd zelfs zo vaak gedeeld, dat het een trending hashtag werd op Twitter.

Lees ook: Netflix reageert op vertrek 'Avatar: The Last Airbender'-makers

Waarom het tweetal precies opstapte is niet duidelijk, al zeggen ze dat Netflix simpelweg andere creatieve keuzes maakte dan zijzelf dat wilden doen. Wat er precies gaande was zullen we vermoedelijk nooit weten. Maar het zet wel de nodige druk op het project, want fans zullen zich de rampzalige film van M. Night Shyamalan nog herinneren.

Hieronder een greep uit de berichten op Twitter.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster doneerde bijna voor remake finale
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster doneerde bijna voor remake finale

Hij vond het allemaal heel erg amusant en wilde er wel aan, alleen al omdat zoveel mensen erom vroegen.

Acteur Nikolaj Coster-Waldau doneerde bijna geld aan een petitie voor een remake van de finale van Game of Thrones. Het einde van de serie viel echt niet goed bij fans, en dus werd er een petitie voor een remake gelanceerd.

"Ik volgde het helemaal niet. Natuurlijk hoorde ik er wel iets over en was ik mij bewust van een petitie voor een nieuw einde en dat vond ik echt hilarisch. Ik wilde er bijna geld aan doneren. Dat HBO zou zeggen: 'Je hebt gelijk, zoveel mensen willen het, we gaan het regelen'. Ik geloof dat iedereen wel een eigen mening had," vertelde de duidelijk geamuseerde Coster-Waldau aan Variety.

Lees ook: Dit zijn de beste vechtscènes uit 'Game of Thrones'

Grote fanbase
"Ik vind de wereld van fandom echt interessant. Iedereen wilde iets specifieks en iets anders," vertelde hij over fans van de serie. En mensen stellen zich natuurlijk een specifiek einde voor. Als dat dan anders is dan wat ze gedroomd hadden, dan is dat natuurlijk moeilijk.

Lees ook: 'Game of Thrones'-schrijver mist cruciale deadline

Duidelijk is wel hoe controversieel de finale is onder fans, want die zijn nog altijd niet te spreken over het overhaaste einde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze 2 nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze 2 nieuwe series toe

Het was een degelijk weekje op Amazon Prime Video, maar echt top is het niet.

Amazon Prime Video voegde een paar echte topfilms toe. En lijkt daarmee het budget voor nieuwe series zo'n beetje opgemaakt te hebben. Er verschenen namelijk maar twee nieuwe series op de streamingdienst.

In dit artikel vertellen we je zoals gebruikelijk welke series dat zijn en krijg je van ons een plotsynopsis.

De nieuwe series
Misfits (5 seizoenen): Nathan, Kelly, Simon, Alisha en Curtis verwachten dat hun taakstraf dodelijk saai zal zijn. Maar een bizarre onweersstorm verandert alles. Ze krijgen vreemde krachten en ontdekken al snel dat ze niet de enigen zijn die vreemde krachten hebben gekregen. Geheimen zullen onthuld worden, gevoelens naar het oppervlak komen en relaties vormen en breken zich.
Wissper (1 seizoen): Wissper is een klein meisje, maar is er niet zomaar een. Ze kan namelijk met dieren praten. Door het toverwoord Ssssh te gebruiken, verplaatst Wissper zich naar plekken waar een lief dier in nood verkeert. En daar kan ze hen dan helpen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'You' seizoen 3: Dit moet je weten
Series / Featured

'You' seizoen 3: Dit moet je weten

Dit wordt het plot, de releasedatum en deze castleden keren allemaal terug in het nieuwe seizoen.

You krijgt een derde seizoen op streamingdienst Netflix. Verbazen doet ons dat natuurlijk niet, gezien de grote populariteit van de serie. Het tweede seizoen van de serie was nog heel interessant en dat maakt dat we nu heel erg uitkijken naar de derde reeks.

In het tweede seizoen noemde Joe Goldberg zichzelf Will Bettelheim en probeerde hij het leven weer op te pikken na de moord op zijn vriendin Guinevere Beck en haar beste vriend Peach Salinger. Dat belooft dus wat voor het derde seizoen en in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten.

Lees ook: 'You'-acteur overleden aan Coronavirus

Wanneer te zien
Allereerst de releasedatum. Netflix heeft nog niet bekend gemaakt wanneer het derde seizoen te zien zal zijn. Wel weten we dat de serie in de loop van 2021 verder gaat. De opnames zouden eind dit jaar ergens moeten plaatsvinden. Eigenlijk hadden die eerder moeten plaatsvinden, maar dat kan door het coronavirus niet.

Lees ook: Netflix bevestigt: 'You' krijgt een derde seizoen!

Waar gaat het over?
Het derde seizoen zal antwoorden geven op heel wat vragen. Zo stelde Joe tegen het einde van het tweede seizoen dat hij met de Quinn Machine verder kon gaan en dat hij bevrijd was van de misdrijven die hij begaan had.

Het is verder natuurlijk heel erg de vraag hoe het verder zal gaan met Joe en zijn buurvrouw, op wie hij het voorzien bleek te hebben eind vorig seizoen.

Lees ook: Meer bekend over populaire Netflixs-serie 'You' seizoen 3

Wie keren er terug?
Natuurlijk is het ook weer de vraag welke personages er allemaal te zien zullen zijn in het derde seizoen van de serie.
Penn Badgley als Joe Goldberg
John Stamos als Dr. Nicky
Robin Lord Taylor als Will
Marielle Scott als Lucy
En ook andere personages zullen weer te zien zijn in de serie, waaronder mogelijk Ellie Alves.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.